Mukava liikuntaviikko

Jooga (Sivananda) 45 min

juoksu 30 min

voima 46 min

venyttely 10 min

yogaia_jooga.jpg

Onneksi oon löytänyt tämän nettijoogan ittelleni. Nyt jo vasta muutaman viikon jookailun jälkeen huomaan olevani notkeampi, ero on selkeä. Johtuu luultavasti siittä, että olin kyllä aika jupatissa joka puolelta ja ranka ei liikkunut oikein mihinkään suuntaan ja suurin jumitus lähti heti kun asiaan vähän paneuduin.

Tänään valitsin tuntitallenteista Sivananda joogan josta sanottiin näin: ”Monipuolinen harjoitus myötävaikuttaa mielen tasapainon saavuttamiseen ja kehon, erityisesti selkärangan terveyteen sekä notkeuteen. Tunnin aikana tehdään alkurentoutus, hengitysharjoituksia, aurinkotervehdyksiä ja asanaharjoitus sekä syvä loppurentoutus, jonka aikana harjoituksen hyödyt saadaan kokonaisvaltaisesti.”

Mää en kauheesti tiedä vielä näistä eri joogasuuntautumissista, mutta kaikki on olleet mukavia.Tässä oli mukavaa myös se, että keskityttiin asanoitten lisäksi rentoutumaan, sekä keho että mieli.  Ehkä kivoin tähän mennessä näistä Yogaian tunneista mihin oon osallistunut.

11 maissa lähdettiin kuntosalille härren kanssa jossa vedettiin 30 min juoksu ja uuden saliohjelman sisäänajoa. Ohjelmassa on kyykkyä, jalkaprässiä, penkkipunnerrusta sun muita. Käydään edelleen Pirkkalan GoGo Expressillä, se on ihan lähellä meidän kotia ja se on just sopivan hintainen 18 € kuukaudessa.

sammakkona
Saliohjelman jälkeen harjoittelin vähän tätä asentoa.

Haa, satuin jostain näkemään, että Oatly on tuottanut kaupan hyllyille uuden palautusjuoman ja ostin mulle ja härrelle semmoset maistiaiseksi. Hyvää oli, maistui hikisen juoksu- ja salisession jälkeen.

oatly_recovery
Oatly recovery.

Huomisesta alkaa sitten täysin suunnitellut treenikausi ja -viikot tähtäimessä kesäkuun 2017 täyden matkan (uinti 3,8 km, pyörä 180 km, juoksu 42,2 km) kisa Puolassa. Challenge Poznan.

Ensi viikon treeniohjelma on jo kalenteriin kirjoitettu ja mun osalta se alkaa huomisella triathlonseuran juoksutreenillä. Sen jälkeen pitää tulla jo kiiruusti kotiin koiran kanssa olemaan ja sitä ulkoiluttamaan. Maanantai on mulla normaalia pidempi työpäivä ja ainut päivä viikosta kun oikeesti pitää sumplia, että koiran (ja tietysti kissojen) kanssa ollaan ja touhutaan riittävästi. Lähinnä tässä asiassa koiran tarpeet on tärkeimmät sillä kissat varmasti pärjäävät pidempään keskenään kotona kuin koira. Muina päivinä niillä onkin sitten hyvä olla, eivät joudu monia tunteja olemaan ilman ihmistä. Oon tässä asiassa aika tarkka ja mieluummin vien koiran hoitoon mummolaansa kuin pidän sitä yhtään liian pitkään yksin kotona.

Viikon 37 liikunnat yhteensä 8 h 40 min 

 • ma lepo
 • ti lepo
 • ke uinti 1 h 2 min
 • to jooga 44 min, juoksu 20 min, voima 43 min
 • pe juoksu 51 min, venyttely 20 min
 • la maastopyöräily 1 h 42 min, uinti 45 min
 • su jooga 45 min, juoksu 30 min, voima 46 min, venyttely 10 min

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

2 thoughts on “Mukava liikuntaviikko

 1. Mulle kans on kaikki kaikessa, että koirat eivät yhtenäkään päivänä ole liian kauan yksi. Ja että mulla on niille aikaa joka päivä! Kun oon koirat ottanut, pidän niistä myös huolta 🙂

  Tykkää

  1. Kyllä just näin se on ja pitää olla. Meillä on monesti niin, että härre menee kymmeneen töihin ja minä pääsen yhdeltä. Tai sitten mulla on vaan kuuden tunnin työpäivä. Maanantaisin ja tiistaisin on ylipitkä työpäivä nykyään, mut sitten loppuviikko on aika lepsua sen suhteen. Onneksi härre menee kymppiin vasta, se helpottaa tosi paljon.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s