Täältä tullaan Challenge Poznan

Jooga (vinyasa flow) 1 h 9 min

uinti (tekniikka) 45 min

Takareidet ja pakaroitten alaosa hieman jupatissa tai kireenä eilisestä juoksusta, muuten ihan ok tunnelmat. Aamulla kello 10 osallistuin Yogaian livejoogatunnille jonka kesto oli 70 min. Livetunnilla voi laittaa oman kameran päälle iPadista tai muusta laitteesta millä sitä nyt sitten katteleekin. Silloin joogaopettaja näkee miten ruudun toisella puolella ihminen pungertaa ja pystyy siten ottamaan kantaa ja ohjaamaan lisää. Mää en tänään kuitenkaan näyttänyt itteäni opettajalle kameran välityksellä vaan tein koko session ihan omassa ylhäisessä yksinäisyydessäni kenenkään sitä kommentoimatta. Mut kätevä on tämä nettijooga. Sopii oikein hyvin mun tilanteeseen, saan tehdä kotona silloin kun siltä tuntuu ja menen sitten muitten liikuntojen kanssa tuolla ympäri Pirkanmaata. Joku rauha sentään näissä liikunnoissa. =)

joogakaveri
Karvakaveri mukana koko reilun tunnin ajan.

Että olen ei notkea, että olen ei venyvä. Mutta nyt kun oon saanut tämän liikkuvuuspään auki niin tästä on hyvä tulla venyvämmäksi ja liikkuvammaksi ja notkeammaksi. Vinyasa flow -tunti oli tosi kiva, ehkä mieleisin kaikista näistä joogatyyleistä mitä oon kokeillut. Siinä tehtiin erilaisia asanoita moneen kertaan, tai saranoita kuten härre sanoo. Oli aurinkotervehdystä oli soturia ja oli muitakin joitten nimiä en muista. Tykkäsin.

Pieni kissa Mirri oli koko joogasession ajan mun seurana lepäämässä ikkunasta paistavan auringon alla. Kissa Kaisa taas painatti heti aamulla kun oli syönyt niin pihalle ja tulee sieltä todennäköisesti takaisin vasta myöhemmin illalla lähteäkseen aamulla uudelleen ulos. Tätä se on kun on lämpimät kelit. Talvella se sitten on tosi paljon sisällä meidän muiden kanssa. Tulevat hyvin jo juttuun keskenään noi kissat, ei oo mitään ongelmaa. Leikkivät tänäänkin aamulla heti, tosin Kaisan läpsyt on aika kovia pienelle kissalle Mirrille vielä.

mirrijookaa.jpg
Mirri. Sillä ei vielä ole lempinimiä.

Myöhemmin päivälllä käytiin vielä uimassa tekniikkatreeniä härren kanssa. On niin mukava tälläin viikonloppuisin liikkua kun saa tehdä kaikessa rauhassa ja vetkutella lähtöä jos siltä tuntuu kun ei oo kiire minnekään. Meilläkään ei muuta ohjelmaa ole tälle päivälle ollut kuin liikuntaa, lemmikkieläinten hoitoa ja ulkolutusta, ruuanlaittoa ja syömistä. Kivaa.

Nyt se on päätetty eli kesän 2017 täyden matkan triathlonkisa (uinti 3,8km, pyörä 180km, juoksu 42,2km) tulee olemaan Puolassa. Poznanissa. Challenge Poznan. Ei mun tapaan täällä kotimaassa vaan ulkomailla.

Puolaa oltiin mietitty härren kanssa jo aiemmin ja siihen päädyttiin. Ai miksi? Muunmuassa isoksi osaksi siksi koska Puolan reissu kiehtoo, osallistumismaksu on varsin kohtuullinen (tällä hetkellä 170€)  ja samalla tehdään lomareissu jonka aikana pääsen omaan lempihotelliin Berliiniin. Siellä on se hotelli mikä on jäänyt eniten mun mieleen kaikista hotelleista missä oon ollut. Andel´s hotel Berlin. Iso sydän. Oltiin siellä kerran kun reissattiin autolla Saksassa ja muualla. Silloin ei aamulla tiedetty missä seuraava yö vietetään vaan joka päivä surffattiin netissä sen verran, että varattiin seuraavan yön hotelli jossa yövyttäisiin ja tämä Berliinin hotelli oli kyllä kaikin puolin mieleenpainuva. Siellä juostiin yläkerroksessa juoksumatolla ja katteltiin kaupunkimaisemaa.

Mutta se ensi kesä, puhutaan siittä hetki. Challenge Poznan on 25.6.2017! Meillä on tarkoitus tuolloin olla pari viikkoa reissussa ja ajaa Viron, Latvian ja Liettuan kautta Puolaan ja tulla ainakin Berliinin kautta kotio. No, nämä ovat tämän hetken suunnitelmat jotka toki voivat muuttua, mutta näillä näkymin ensi kesän lomareissusta on tulossa kiva. Ihan yhtä kiva kuin kaikista muista lomareissuista aina ja joka kerta. Tykkään nähdä eri paikkoja ja Puolaa en ole vielä mistään vinkkelistä nähnyt.

Tulevana keväänä haluan myös osallistua johonkin viikon mittaiselle triathlonleirille joko ohjatulle tai sitten omatoimiselle jos sopivaa leiriä ei löydy. Sellaiselle omatoimiselle kuten viime keväänä oltiin siellä Mallorcalla pyöräilemässä. Tällä kerralla kuitenkin ihan ohjattu ja muitten suunnittelema olisi kyllä kova sana ja ensisijaisena toiveena.

Liikunta ja liikunnallinen elämä on kuulkaa kivaa. Tavoitteenani on hyvä kunto ja mieli kaiken ikää ja tämmöset kisareissut on vaan välietappeja tällä elämän mittaisella tavoitteella pysyä hyvässä kunnossa.

Nyt meillä on treenisuunnitelma eli kausisuunnitelma viikkosuunnitelmineen ensi kesään asti. Alkaa 19.9. eli ensi viikon jälkeen kun triathlonseuran syysvuorot alkavat pyöriä Ensin on peruskuntokausi joka kestää sinne vuodenvaihteen yli. Treenirytmin on tarkoitus pyöriä kolmen viikon jaksoissa siten, että on kaksi kovempaa viikkoa ja yksi kevyt viikko.

Tämän viikon eli viikon 36 liikunnat yhteensä 7 h 31 min

 • ma juoksu 1 h 17 min
 • ti lepo
 • ke uinti 45 min
 • to juoksu 19 min
 • pe uinti 59 min
 • la venyttely 17 min, juoksu 1 h 57 min
 • su jooga 1 h 9 min, uinti 45 min

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

4 thoughts on “Täältä tullaan Challenge Poznan

 1. Oi mahtavaa, Puola! Reittikuvaus kisasta on tosi kiva, yleisöystävällinen kisa ja ehkäpä jopa ennätysherkkä, kun on niin tasainen reitti. Hienoa! Kaikki tsempit ja lykyt ja hyvät olot ja kehitykset tulevalle treenikaudelle! 👍 Puola ei tosiaan ole kallis moniin muihin verrattuna. Mahtava reissu teille tulossa. 😊

  Taidan itsekin ladata tuollaisen Joo-Kaijan ja alkaa tehdä saranoita kotona, tänään en ehtinyt ohjattuun joogaan. Illalla joogailen sitten itsekseni tämän viikon juoksujumit hus. Niitä tulee, halusi tai ei. Venyttelemällä lähtee.

  Vedä hihasta, jos löydät/-te hyvän leirikohteen. Ihan tuskissani eilen illalla saunassa mietin noita samoja ajatuksia, että lähtiskö kuitenkin ohjatulle reissulle vai olisko se taas Mallorca ensi keväänä jollain porukalla. Tai Italia. Tai Lanzarote. Tai mikä vaan lämmin. Koska ehkä Joroinen 2017. EHKÄ. 😊

  Tykkää

  1. Kiitos kiitos. =) Mää en oo yhtään tutustunut reittikuvauksiin, mutta härre kyllä mielestäni joskus mainitti, että on tasaista. Oon kattellut Puolasta kuvia ja lukenut matkakertomuksia, hieno paikka. Ja kaikki muutkin paikat missä käydään tämän hetken reittivalinnalla on kivoja. No mutta siihen on vielä aikaa. Aion kuitenkin ilmoittautua heti kun saadaan töistä varmistukset, että lomaa on luvassa tuolloin.

   Jookaija kannattaa, vaatii hieman motivaatiota ryhtyä siihen, mutta kun ryhtyy vaan niin joka kerta on kiva jookata.
   Mää uskon, että kaikki leirijutut on lopulta yhtä hyviä, erilaisia vaan olit sitten ohjatulla tai itte ohjaamalla niin hyvä on. Itte en oo kuitenkaan ihan valmis menemään mihin tahansa ohjattuun eikä niitä taida ihan hirveesti olla tarjolla. Joroinen iso +

   Tykkää

 2. itse ajelin tänä kesänä puolaan viron,latvian ja liettuan läpi ja jo vois sanoa että oli ahteri aikamoisen puutunu ku pääs perille 😀 se näytti kartasta paljon lyhyemmältä matkalta ja ottiki useita tunteja enemmän aikaa kun piti. onneks tiet oli hyvässä kunnos ja liikenne sujuvaa 🙂 suloinen tuo teidän uusi karvapallero 🙂 mukavaa syksyä!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s