Missä on kesän 2017 täyden matkan kisa?

Minähän olen mennyt kaksi triathlonin täyttä matkaa. Vuonna 2015 Finntriathlon Tahkon ja tänä vuonna Lahti triathlonin täyden matkan. Tahkon kisa oli kyllä ihan lempikisani, hienot miasemat ja maastot, paljon porukkaa ja kannustajia, hyvä majoitus ja muutenkin se jäi mieleeni oikein mukavana, olihan se ensimmäinen suuri koitokseni ja kesti yli 13 tuntia ja olin tyytyväinen.

Tänä kesänä Lahdessa SM-kisassa josta satuin saamaan hopeamitalin omassa sarjassani, ajalla 12 ja 13 tunnin väliltä. Porukkaa oli vähän, pyöräreitti oli yksinäistä polkemista, juoksu taas oli hieno kun se oli järjestetty niin, että kanssajuoksijat olivat koko ajan siinä hollilla ja pyöräilyn yksinäisyys unohtui saman tien.

sm_hopeamitali
Hopeamitali.

Mitäs sitten ensi kesänä? Vuonna 2017? Tottakai lyhempiä kisoja siellä täällä, mutta entä se päätavoite, täyden matkan kisa? Lahden tapaiseen pieneen kisaan en tahdo enää noin pitkällä matkalla, Tahkolle tahdon. Mutta tahtoisin jotain muutakin ja Suomeen ei taida tulla enempää täyden matkan kisoja ainakaan ensi kesäksi, ei ainakaan kekään oo ilmoittanut semmosta järjestävänsä. Olisinko jo halukas ulkomaille haastamaan itteäni ja tekemään vielä parempaa suoritusta? Kyllä varmaan.  Tai ajatellaan näin, että ensi kesänä Finntriathlon Tahko tai sitten ulkomaan täysi matka, jompi kumpi ja päätös pitäisi tehdä sillä haluan, että mulla on ensi kesän päätavoite selvillä.

meitsipyoralla.jpg

Missä se ulkomaan kisa sitten voisi olla. Känädä, se olisi se unelmapaikka tällä hetkellä, mutta tulee todella kalliiksi lähteä reissuun Kanadaan, jo osallistuminen kisaan maksaa 600 euroa ja lennotkin ovat kalliit. Toki tämä olisi samalla lomamatkamme, pari viikkoa. Houkuttaa ihan hirmuisesti.

Toinen varteenotettava vaihtoehto on Puola, siellä ainakin jossain P:llä alkavassa paikassa olisi mulle tai meille eli mulle ja härrelle mieluinen kisa. Kieltämättä Puola kyllä kuulostaa ihan meidän jutulta. Muita varteenotettavia vaihtoehtoja ei oo vielä tullut ilmi. Saa auttaa ja ehdottaa ja kertoa mikä voisi olla hyvä täyden matkan kisa mulle ja härrelle. Todennäköisesti yhdistetään kisa- ja lomareissu.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

10 thoughts on “Missä on kesän 2017 täyden matkan kisa?

 1. Moro
  Sama ongelma!! Mihin 2017 täydellematkalle?? Vaihtoehtoja on paljon, mutta ei suomessa😞 Tarkoitus vetää myös hyvä puolikaskisa ennen täpäriä esim. Jortsu.
  Kerro ihmeessä mitä suosittelet tai mihin porukka suosittelee👍

  -juha

  Tykkää

 2. No, haluatko olla Euroopassa vai ei-Euroopassa? Oikea vastaus on joka tapauksessa aina Kanada. 😀

  Meinasin ehdottaa sitä jossain Lapissa olevaa pikkukisaa, missä uidaan vastavirtaan jossain jääkylmässä purossa, mutta ehkä se ei ole hyvä. 😊

  Tykkää

  1. Noo se ei ole se ratkasevin juttu onko Eurooppa vai ei, molempi käy. Paitti tietenkin raha voi ratkaista sillä tosi pitkin hampain laitan omat ja lähes varastetut rahat johonkin hevonkuusen kisaan vaikka toisessa kupissa painaa se, että lomamatkaan olen valmis panostamaan rahallisesti paljon.
   Mutta jos edullisemin löytyy joku meidän näköinen kisa niin se vie ehkä voiton Kanadasta. Vaikeeta.
   Pirttijärvellä se Lapin kisa. Olisin mennyt siihen tänä vuonan jos olisin löytänyt sen ajoissa. Mut ens vuonna se ei ole vaihtoehto vaikka sitäkin mietin ennen kuin olin ollut Lahdessa orvolla pyöräreitillä. =D Siellä oli välillä tosi orpo olo.

   Mää uskon kans, että oikea vastaus oolisi Kanada jos vaan massit antaa myöten. Mutta osallistumismaksu on sikasuolainen.
   Härrella asuu jotain sukulaisia Kanadassa mikä on hassua, voisi hän kai nekin vilaukselta tavata. =D

   Tykkää

 3. Joo, viisasta. 😊 Mä haluan joskus puolikkaalle IM:lle. Ei vielä ensi vuonna, mietin Joroista ensin. Tai ihan vaikka vaan perusmatkoja.

  Mallorcallakin on IM, siellä on vuoristonousua, jos siitä tykkää. 😊 Mallorcastahan tykkää noin muuten kuka vaan. 😊

  Tykkää

  1. Mallorca on kans mielessä parasta aikaa. No kai tää selviää kun selvittelee. Tarvii kyllä sanoa, että Challenge Poznan Puolassa houkuttaa tosi paljon. Se on tosi edullinen ja siihen yhteyteen saa hienon lomareissun ympättyä. Autolla tai lentsikalla. Ahdistaa kaikenmaailman ruottit ja saksat sun muut ”hittikohteet”. =D

   Sulle sopii kyllä hyvin Joroinen jos siihen päädyt mietinnöissä.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s