Viikon liikunnat

Juoksu 1 h 45 min
keskisyke 132
15 km 

jooga (vinyasa flow) 43 min

Mää tykkään juosta kuntosalilla juoksumatolla joten tänäänkään ei ollut ongelmaa mennä sinne juoksentelemaan omaa rentoa 15 kilometrin juoksulenkkiäni. Puhtaat juoksutossut mukaan, musiikit korviin ja matolle juoksemaan. Kevyt rauhallinen lenkki oli kyseessä ja halusin pitää sykkeeni matalalla, alle 135. Onnistuin hyvin.

Yhdessä kun treenataan  niin härre tottakai juoksi melkein viereisellä matolla omaa lenkkiänsä. =D Oikeesti on kyllä mukava kun molemmat harrastetaan samaa lajia niin tulee paljon tehtyä yhdessä ja pysytään senkin takia läheisinä ja on melkein aina treenikaveri omasta takaa. En löydä mitään huonoja puolia siittä, että tehdään yhdessä.

Siinä se lenkki meni juostessa ja kuunnellessa Spotifysta ihan mitä tahansa musiikkia. Aika vähän oli porukkaa kuntosalilla vaikka oli sateinen keli ja hyvä sunnuntai treenin tekemiseen.

mirrisylkyssa


Viikon 35 liikunnat yhteensä 8 h 19 min

  • ma juoksu 1 h 13 min
  • ti juoksu 1 h 19 min
  • ke jooga 29 min
  • to jooga 15 min, uinti 46 min, juoksu 51 min
  • pe lepo
  • la juoksu 10 min, voima 47 min
  • su juoksu 1 h 45 min, jooga 43 min

Aiemmin en ole venyttelyitä liikuntoihin laskenut tai merkannut, mutta nyt nämä joogailut tulevat mukaan eli joogaan Suunnon sykemittari ranteessa jotta treeni tallentuu Movescountiin. Nyt pystyn tarkkailemaan paljonko olen tätä laatua harrastanut ja kehoani tällä tavalla huoltanut. Jooga on välillä kevyttä välillä raskaampaa, molempia tasapuolisesti. Nyt oon ihan alussa, mutta myöhemmässä vaiheessa haluan kyllä pystyä tekemään vaativiakin asentoja. =) Tänään otin vinyasa flow -joogatunnin joka oli kyllä tosi mun mieleen. Vähän haastavampaa liikettä ja samalla liikkuvuutta ja venyvyytä.

Tämän ja ensi viikon liikunnoissa mulla on vielä fiilistelyvaihe menossa eli ihan tunteella sen kummempia suunnittelematta. Lähinnä juoksua sillä olen menossa 10.9. juoksemaan Tampere Puolimaratonin puolimaratonin. Sen jälkeen sitten suunnitellumpaa liikkumista kohti ensi kesää. Ensi kesän suunnitelmista kirjoitan lähipäivinä lissää, ne ovat auki ja tarvitsen siihen apua ja suositusta teiltä lukijoilta. =)

mirrisylkyssa02

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s