Sipsikaljavegaani(ko) salilla

Kuntosali 1 h (eilen)

Kuntosalitouhu on mukavaa puuhaa ja omassa triathlonharrastuksessa salilla käynti jää kesällä lähes kokonaan pois, mutta kun syksy saapuu niin salille askeleeni vievät. Niin eilenkin.

Härren kanssa mentiin tekemään uutta saliohjelmaa jossa oli aika paljon jaloille liikkeitä. Oli kyykkyä, askelkyykkyä taakse päin, reidenojennusta ja -loitonnusta, pohjetta. Haettiin liikeratoja ja sopivia painoja. Kuten arvata saattaa oli tosi kivaa.

Alkulämpö tehtiin taas juoksumatolla, mulle se on se paras vaihtoehto alkulämmittelyyn. Oman juoksuni sujuvuuden kannalta on tärkeää, että tulee niitä juoksukertoja, lyhytkin jouksukerta on juoksukerta. Yleensä alkulämpö on 15–20 min, eilen vain kuitenkin vaivaiset 10 min.

salisyksy

Kasvissyöjänä (ei lainkaan eläinkunnan tuotteita)  saan olla tyytyväinen, että justiinsa näinä aikoina vegaaninen ruokavalio on jotenkin ryöpsähtänyt, yks jos toinen haluaa ostaa vegaanista sapuskaa ja sehän tarkoittaa sitä, että sitä alkaa olla saatavilla ihan erilailla kuin ennen, tulee kaiken maailman uutuutta ihan koko ajan just nyt tällä hetkellä. Erilaisia jukurtteja ja rahkoja, nyhtistä ja härkistä, tulee einestä eineksen perään jota ei ennen juurikaan ollut. Saarioiset ja atriat tuppaa vegaanimarkkinoille ihan huolella muitten mukana. Itte en eineksistä välitä ollenkaan enkä niitä halua syödä kuin joskus ja jouluna, mutta nyt tulee kyllä kokeiltua uutuuksia aina silloin tällöin. Olenhan ruokakaupassa töissä ja se asia edesauttaa sitä, että tulee kokeiltua vaikka muuten kaupassa asioidessani yleensä sujuvasti ohitan eineshyllyn.

Eilen tuunasin purilaisen Hoviruuan vegepurilaisesta kuin #sipsikaljavegaani konsanaan. Siinä on joku mustapapupihvi ja sämpylä. Laitoin väliin pinaatinlehtiä, tomaattia, sinappia ketsuppia. Ei jatkoon, teen mieluummin purilaiseni itte.

vegaanisyksy

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s