Mirri talossa

Pieni kissa Mirri haettiin kotiin toissapäivänä eli eilen. Sopeutuminen on ollut kaikkien lemmikkieläinten osalta todella suopeaa, hyvin pientä sihinää ja sähinään on ollut ja sitäkään ei taida olla enää. Kaikki kolme ovat toisensa vastaanottaneet paljon lempeämmin kuin oletin. Koiran kanssa tulivat toimeen ensimmäisenä ja Kissa kaisa jopa halusi eilen leikkiä Mirrin kanssa.

Muutama kuva Mirrin perjantailta:

mirrikissa06mirrikissa05mirrikissa04jpgmirrikissa02jp3mirrikissa07mirrikissa02jpgmirrikissa01

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

4 thoughts on “Mirri talossa

 1. Ihana Mirri. Pennut on niin söppänöitä, kun niillä on niin isot tassut ja korvat. Mirrin ”silmämeikit” on myös hauskat. Kaisan ilme on loistava vikassa kuvassa. 🙂

  Tykkää

 2. =) Mirrin silmät on kyllä aika hauskat joo. Sillä on tosi pitkät honkkelit jalat ja korvatkin vaikuttaa välillä yhtä pitkiltä kuin jäniksillä. Villi se jo on, kerran jo hypännyt mun reiteen kun istuin kaikessa rauhassa aamupalapöydässä. =)

  Tykkää

  1. =) Olen tosi yllättynyt, että on mennyt näin hyvin. Kaisa ja Mortti ottavat uuden tulokkaan mukavasti vastaan. Mulla on erilaisia kokemuksia kun joskus aiemmin sata vuotta sitten on tullut toinen kissa taloon toisen kaveriksi. Mut hyvä näin.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s