Rautakanki juoksee ja ui

Jooga 15 min (eilen)

uinti 45 min, matkauinti (eilen)

juoksu 51 min (eilen)
keskisyke 150, maksimi 160
8,85 km, 5 min 45 sek / km

Aamulla pikkuinen jooga, aamupäivällä uinti ja illalla juoksu, eilen oli semmoinen liikuntapäivä.

Joogailut jatkuu yogaia.com -sivustolla. Ostin tosiaan kuukauden käyttöoikeuden Yogaian tallenteisiin ja livetunteihin ja oon saanut kyllä hyvin aloitettua. Jooga on kivaa, tänään tein aamulla aurinkotervehdyksiä 15 min katsomalla videotallenteen ohjauksesta ja just mukava on se, että tunteja on eri mittaisia. Varmaan tosta 15 minuutista alkaen yli tunnin mittaisiin. Kerran otin tunnin mittaisen venyttelyjoogan, mutta muuten kaikki ovat olleet alle tunnin mittaisia. Joku kahdenkymmenen minuutin jooga on just hyvän mittainen moneen väliin, ei voi ainakaan syyttää etteikö löytäisi aikaa kotijoogalle. Aion löytää tästä eteenpäinkin.

51minjuoksu04
Rautakanki.

Yllä olevassa kuvassa näkyy miten olen jotenkin rautakankena, kädet maassa joo, mutta polvet vaikka kuinka paljon koukistuneena, ei käy enää. Tämä on yksi kuva jonkalaisessa haluan tulevaisuudessa poseerata eri asennossa. Liikkuvampana, venyvämpänä, sujuvampana.

51minjuoksu02

Eilen kävin myös juoksemassa. Härre lähti seuran pyörä-juoksu -treeniin ja minä päätin juosta oman juoksun kotoa sinne treenipaikalle ja pääsisin sitten härren kyytissä takaisin kotio. Lähtivät pyöräilemään Tosta Pirkkalan ja Nokian väliltä Rajasillan kahvion parkkipaikalta jonka jälkeen tekivät vielä juoksun päälle ja minä yritin ajoittaa oman juoksuni siten, että ollaan molemmat suunnilleen yhtä aikaa valmiina tuolla parkkipaikalla lähdössä kotio. Onnistuin.

51minjuoksu03
Mää omilla kotikulmilla.

Mun juoksu sujui hyvin, halusin juosta reipasta peruskestävyyttä ja jotakuinkin niin se meni, välillä menin vähän liian lujaa tähän suunnitelmaan nähden, mutta ei haittaa, juoksu kulki mukavasti ja oli kivaa. Tämä oli niitä juoksukertoja kun mulla oli musiikit korvalla, koko juoksun ajan kuuntelin Jukka Poikaa. Keli oli lämmin, ihan pienissä vaatteissa pystyi juoksemaan. Nää on näitä kelejä kun tulee puettua helposti ihan liikaa, pitkähihaiset ja takit kun on olevinaan  niin syksy. Mutta jos mittari näyttää lämpimämpää kuin 15 astetta pystyy hyvin juoksemaan tämmösissä kuteissa kuin mitkä mulla vaikka oli päällä.

51minjuoksu01
Lippa ojoon ja menoks.

Nämä uudet Röhnisch-trikoot sopivat mukavasti myös juoksuun. Alkuun tuntui, että ne valahtaa alas, mutta ei kuitenkaan. Pikku valahtamisen jälkeen pysyivät oikein hyvin mun päällä juoksun ajan. Trikoissa on korkea vyötärö ei kiristysnauhaa ja kiristysnauhan puutteen takia mua epäilytti miten toimivat juostessa, kyllä toimivat. Nämä ovat niin mukavan tuntuiset jalassa, että taidan ostaa seuraavatkin treenitrikoot Röhnisch-merkkiä. Tai mieli voi kyllä muuttua jos näkyy joku hieno kuosi tai väri jotain muuta merkkiä.  Seuraavaksi taidan kuitenkin tarvita pitkähihaisen juoksupaidan tätä samaa settiä kuin nämä trikoot ja toppi.

mirrituleekotiin

Nyt en enää jaksa turinoida liikunnoista sillä tänään on mukavampaakin tekemistä, Mirri tulee kotiin. Meidän uusi katti on nyt luovutusikäinen eli 12 viikkoa ja haetaan se työkaverin kanssa tänään työpäivän päätteeksi meille, omaan uuteen perheeseensä. Huh mitähän kissa Kaisa sanoo ja koira Mortti. Toivon, että sopeutumisvaihe on pian ohi.

Mikä parasta härre on vielä lomalla koko ensi viikon ja pystyy paapomaan Mirriä ja muita eläimiä paljon.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s