Lopullisesti rillipää

Lahden täyden matkan triathlon oli siis 6.8.2015 jonka jälkeen pidin pari viikkoa täyslepoa liikunnoista. Tällä viikolla olen ottanut vielä harvakseltaan treeniä että varmasti palaudun kunnolla. Juoksua muutama kerta, uintia kerran ja kevyttä joogaa pari kertaa.

nettijooga_yogaia04
Tää on hauska tämä selfietikku. Harmi vaan, että iPhonen etukamera on ihan peräreiästä, huono.

Nyt kun oon päättänyt pitää kehostani ja sen liikkuvuudesta, notkeudesta, venyvyydestä huolta niin uskon todella ja toivon, että päätös pysyy. Ainakin nettijoogapalvelu (yogaia.com) tuntuu olevan mulle sopiva juttu. Mieluiten tietenkin menisin ihan oikealle joogatunnille, mutta koen sen rasitteena kaiken muun liikunnan ja elämän lisäksi, että päädyin nettijoogaan josta voi katsoa tallenteita tai sitten osallistua ihan livetunnille.

nettijooga_yogaia05
Monenlaista punaista. Röhnisch.

Oon kokeillut Yogaian tunneista jo muutamaa, ainakin joogaa urheilijoille joka oli mukavaa, siinä oli liikkuvia venytyksiä mistä minä tykkään. Eilen sitten koklasin tunnin mittaisen jinjoogan joka oli pitkää staattista venytystä. Ihan ok, mutta ei kuitenkaanvarmasti se lempijuttuni tässä nettijoogahommelissa.

Voimajoogaa tai mitä astangajoogaa se nyt on en oo vielä koklannut, mutta luulen sen olevan eniten se mua kiinnostava hommeli tässä joogan maailmassa.

nettijooga_yogaia03
Kuvioidut pökät.

Mulla on ollut silmälasit jo reippaasti yli kymmenen vuotta ja olen ollut niiden kanssa siinä onnellisessa asemassa, että ei ole ollut pakko käyttää ja oonkin pääasiassa pitänyt vain kotona lukiessa ja tehdessä tietokonehommia. Toista se on nyt näitten rillien kanssa. Näkö on hieman huonontunut ja joku taittovika aiheuttaa ilman rillejä sen, että silmä tuntuu omituisen epämääräiseltä enkä enää näe niin hyvin lähelle kuin ennen.

nettijooga_yogaia02
Mortin Rapsutusasema.

Nyt siis pitää pitää kakkulat aina päässä. Tai suunnilleen, vähän mietityttää miten joku juoksu sujuu tämmöset isot teevadin kokoiset linssit päässä. Kai se sujuu, sujuuhan se muillakin. Taidan kuitenkin vielä käydä liikkumassa ilman rillejä. Tai no katotaan, mulla on silmälääkäri ensi viikolla. Aion kysyä siltä.

nettijooga_yogaia01
Vielä kerran minä.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

4 thoughts on “Lopullisesti rillipää

 1. Ihanat nuo pöksyt!!! Rillien kanssa juokseminen on välillä haasteellista, varsinkin pakkasella ja kostealla kelillä rillit huurtuu. Ja mitä laajempi alaisista linsseistä on kyse niin valitettavasti ne huurtuvat helpommin koska ilma pääsee kiertämään siellä linssin alla huonommin. Olen kokeillut huurtumisenesto suihkeita, mutta ei niistä ole suurta apua ollut. Välillä juoksen puolisokkona, kun en jaksa lenkkiä varten piilareitakaan laittaa 🙂

  Tykkää

 2. Rillit on hienot, anna mennä vaan, jos saat pysymään hikisessä naamassa. Huono puoli on tosiaan toi huurtuminen ja sateella pisarat. Kovalla pakkasella ei oikein toimi yhdistelmä naaman kunnolla suojaaminen ja silmälasit. Ei näe mitään, kun koko ajan huurtuu. Mä olen onneton sokko ilman laseja, niin toi on ikävä ongelma. Vesisateella pidän aina lippistä, koska muuten ei näe pisaroiden takaa. Joskus teininä yksi poikaystäväkokelas lupasi, että rakentaa mulle rilleihin tuulilasinpyyhkijät, mutta 25 vuotta oon jo odottanu, eikä oo näkyny pyyhkijöitä. Jatkan odottelua. 😃

  Tykkää

  1. Jep, mää onneksi pärjään vielä hyvin ilmankin. Tai ainakin näen hyvin ilman laseja, taittovika on sitten taas eri juttu, se pysyy ilman tuntemuksia vain jos rillit on päässä. Sun pitää pyytää niitä pyyhkijöitä, että joskus saisit. =D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s