Jack the Rooster

jack_the_rooster_vegaani04

Käytiin lauantaina illemmalla syömässä Tampereella Satakunnankadulla paikkaansa pitävässä Jack the Rooster -ravintolassa. Ystävien kanssa.

Olin vähän selvittänyt, että ravintolasta saa myös kasvissyöjä sapuskansa ja oli siellä yksi annos jossa luki, että pyydettäessä vegaanisena. Sinne siis valintamme osui. Mulle sopii yleensä, että edes yksi sapuska on ruokalistalla jonka suuhuni laittaisin vaikka olisihan se kivempi valita muutamasta vaihtoehdosta. Mutta koska vegaaninen ruoka on yleensä aina oikeissa ruokaravintoloissa ok niin tällä mentiin tällä kertaa.

jack_the_rooster_vegaani02

Parkkeerattiin auto jonnekin Lapintielle ja kävelymatkalla Ravintolaan ehdittiin vähän ihailemaan Tamperlaista vetistä kaupunkimaisemaa kuten parista yllä olevasta kuvasta näkyy. Tampere on mun ehdottmasti lempikaupunki ja erityisesti Tampereen keskusta.

 

jack_the_rooster_vegaani09

Ravintola Jack the Roosterilla on iso terassi Keli oli lämmin, mutta ei tarpeeksi lämmin meille muutamalle vilukissalle joten emme jääneet ulos syömään.

jack_the_rooster_vegaani06jack_the_rooster_vegaani05

Sukellettiin rokkiravintolan mustiin sisuksiin ja tarjoilija huikkasi, että tiskillä on ruokalistat, ruuan tilaukset tiskiltä. No, listat kätöseen ja pöytään ihmettelemään mitä kukin söisi.

jack_the_rooster_vegaani10

Mättöpaikkahan toi on, sen kyllä tiesin. Mulle oli tasan se yksi vaihtoehto joka oli purkeriannos mustapapu-kvinoapihvillä, ranskalaisia kylkeen. Perus shittii, täyttävää rasvaruokaa.

jack_the_rooster_vegaani01

Jos totta puhutaan niin mää en juurikaan tykkää näistä tämänkaltaisista ravintoloitten mättösapuskoista, sata kertaa mieluummin valittisin jonkun muun ruuan, mutta aina ei tosiaan mennä mun pillin mukaan vaikka joku joskus on raivonnutkin mulle, että aina pitää tehdä kuten meikäläinen haluaa. Paskapuhetta. Tää tais olla eniten härren ehdotus ja se sopi meille kaikille muille.

Pihvi oli mauton, tilasin lasin vettä ilman jäitä sain lasin vettä joka maistui spraitille ja jäitä oli mukana. Niillä mentiin ja iso annos oli ja syötyäni sen vatta pömpötti entisestään. =)  Muu seurue tai ainakin härre piti kovasti purkeristansa, en muista mikä se oli, mutta elukoita se sisälsi ainakin lehmää ja possua molempia oikein.

jack_the_rooster_vegaani08

Vattat täynnä mentiin vielä jälkiruokakahveelle jonnekin suosittuun ketjukahvilaan. Pieni tummapaahtoinen kahvi lämmitetyllä soijamaidolla.

jack_the_rooster_vegaani07

Öö, huomaakohan tästä tekstistä, että on jotenkin ärripurri olo? On, tiedä mistä se tuli, ehkä eniten siittä, että syön tommosta sapuskaa tai siittä että ravinteli oli vähän pettymys mulle.

Tää on jo toinen postaus tänään, tässä vielä linkki edelliseen juoksujuttupostaukseen.

Jack the Rooster – Rock & Kitchen Facebookissa.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

4 thoughts on “Jack the Rooster

 1. On se hassua kuinka vaikeaa on vielä tänä päivänä olla edes kasvisyöjä joka syö edes munia…saati sitten täysvegaani. Tai, että mikä ero on laktoosittomalla ja maidottomalla. ”Ei, en siedä maitoproteeiniä en voi syödä voissa paistettua”. Tekisi joskus mieli mennä sinne keittiöön opettamaan miten voi tehdä hyvää ruokaa ilman eläintäkin. Luulisi sen onnistuvan ammattilaiselta kun onnistuu amatööriltäkin.

  Tykkää

  1. No niinpä. Ihan uskomatonta enkä kans kässää mikä siinä on niin vaikeaa. Mutta voi olla, että ne jotka osaa kokata kasvisruokaa ovat vielä kokkikoulussa. Kai sitä jo nykyään opetetaan ihan eri tavalla kuin ennen. Eikä oo edes vaikeaa ei ollenkaan.
   Mun tekis kans mieli mennä kertomaan miten simppelisti sitä ruokaa voi tehdä ja tulee hyvää.
   Viimeksi sain epämääräistä ruokaa Kangasala triathlonissa. Kisaan kuului ravintolan tekemä ruoka ja olin etukäteen ilmoittanut ruokajuttuni ja onnistuu. Epäilin kyllä heti ja ennen kisaa kävin kysymässä mitä se minun vegaaninen ruoka on. Tarjosivat kasvissosekeittoa joka oli tehty laktoosittomaan maitoon. Haloo. No sitten kun selvisi että se ei sovi niin kokki sanoi että keksii jotakin.
   Lopulta se oli perunaa ja höyrytettyjä vihanneksia. Höyrytettyjä vihanneksia! Meinasin peliverkkarini repiä, lihansyöjille noi vihannekset oli lisuke ja sanottiin, että ota siitä. Olin kyllä tosi vihaninen.

   Tykkää

 2. Mulla on tasan yksi kokemus kyseisestä ravintolasta, eikä se ole kovin positiivinen. Oltiin varattu tuolta polttariseurueen kanssa pöytä, hyvissä ajoin ennen juhlapäivää. No, polttareita edeltävän päivän iltana ravintolasta tuli viesti, että pöytävarauksemme on peruttu hyvän sään vuoksi! Olivat siis purkaneet kaikki pöytävaraukset siksi, että aurinko paistoi. Toivottivat meidät tästä huolimatta tervetulleeksi katsomaan, onko meidän seurueelle tilaa. Eipä menty, vaan etsittiin toinen ravintola, josta saatiin pöytä varattua.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s