Römpsö rikoopelle

adidas_haaremihousut03
Mää ja mun rikoovaatteet.

Semmonen pukeutuja mää oon, römpsö rikoopelle. Useimmiten päälle osuu venyvää vaatetta varmaankin ihan siksi että tunnen oloni mukavaksi ja kotoisaksi kun vaatteet antaa myöten. Voi vängertää jalkansa mihin asentoon vaan kun vaatteet ei todellakaan kiristä vaan venyy ja paukkuu ihan mihin suuntaan vain.

adidas_haaremihousut02

Usein istun jalat tuolilla, se on enemmän sääntö kuin poikkeus olin sitten kotona ruokapöydän tai tietokoneen ääressä. Sohvalla möllöttäessä jalat eivät myöskään pysy siististi lattiaa kohti vaan aina koukussa jotenkin, lähellä muuta vartaloa.

adidas_haaremihousut06
Lempimerkkejä.

Vaateostoksilla oon semmonen, että treenivaate saa maksaa, mutta muu vaate mieluummin vähemmän. Treenivaatteita saa ja pitää olla paljon, muita vaatteita en raaski niin paljon ostella kun ei niitä tuu kuitenkaan käytettyä.

adidas_haaremihousut04
Mun tohvelit ja härren jotkut saappaat!

Monesti päivitän arkikarderoopiani ihan treenivaatemerkeillä ja treenivaatteilla sillä se vaan tuntuu niin mun jutulta ja onkin, mun juttu. Niin nytkin olen ostellut tavalliseksi arkivaatteeksi treenivaatetta. Haaremihousut, kietaisujoogapaidan, löysät housut. Näissä kuvissa esiintyy haaremihousut ja kietaisupaita.

Adidaksen haaremihousut oli omaksi yllätykseksinikin täysin mulle sopiva vaatekappale, tykkään tosi paljon.

adidas_haaremihousut01
Kietaisupaita ja lähes puhkikulunut lähes 10 vuotta ellei jo olekin vanha toppi.

Ainakin sata vuotta poikotoin mustaa väriä, mutta nyt se on alkanut enemmän ja enemmän kiinnostaa eli voin ostaa ihan hyvin mustia vaatteita, paitojakin. Ennen en oikein voinut kun en vaan tykännyt.

adidas_haaremihousut05
Päärynäpuumme on vielä pieni.

Tämmöstä pikkasta vaatejuttua, nyt mää kuulkaa lähden kevyelle juoksulenkille, keho ja mieli tuntuvat palautuneen parin viikon takaisesta täyden matkan triathlonista jee.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s