Nyt se alkoi…

Jooga 30 min (eilen)

…nimittäin omasta kehosta parempi huolehtiminen. Venyttely, liikkuvuus. En tahdo jumiutua pieniin liikeratoihin ja siihen jumiutumisen suuntaan  olen koko ajan menossa lisää ja lisää. Juoksen, pyöräilen, uin, teen voimatreeniä, mutta jättän liikkuvuus- ja venyttelyasiat hyvin usein hoitamatta. Ne vaan niin helposti jää, mutta mun on vaan motivoiduttava niitäkin tekemään sillä en halua kangistua en en en. Vaikka oon ennen ollut liikkuva ja venyvä niin kangistumista on ollut havaittavissa jo hyvän aikaa. Stop sille heti tässä ny.

yogaia01
Neonkeltainen treenitoppi.

Joo myönnetään oon ennenkin pyrkinyt saamaan rutiiniksi venyttelyä, mutta se vaan on se mun paha kohta mikä aika usein jää suunnittelun asteelle. Toivon, että henkinen kanttini riittää asian kunnolliseen hoitamiseen jatkossa. Kyllä se riittää sillä en ai olla mikään vätys.

yogaia02
Joogatuntisysteemit yläkerran treenihuoneessa.

Otin kuukauden verran nettijoogaa jossa on erilaisia joogaharjoituksia tallenteina ja päivittäin on vaikka kuinka monta livetuntia myös. Nettijoogapalveluita on suomenkielisiä ainakin Yogobe ja Yogaia, itte päädyin Yogaiaan koska mulla on siittä jo aiempaa kokemusta. Kattelin ja yritin kyllä tutustua hartaasti myös tohon Yogobe-palveluun, mutta jotenkin se tuntui sekavalta kun taas jo tuttu Yogaia oli olevinaan paljon simppelimpi palvelu meikäläiselle.

Mulla on yläkerrassa hyvä treenihuone jossa saan rauhassa touhuilla ja asensin sinne iPadin ja kaivelin Yogaiasta joogan nimeltä joogaa urheilijoille. 30 minuutin setti ja helppoa simppeliä tekemistä. Hengitystä ja venymistä, liikkuvuutta.

Oli tosi kiva puolituntinen nettijoogan parissa. Helppo ja selkeä.

yogaia03
Kiitos ja hei.

Yogaia Facebookissa.

Yogobe Suomi Facebookissa.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

3 thoughts on “Nyt se alkoi…

 1. Joo, kehonhuolto. On se vaan kumma, miten sen tekee aina niin hätäisesti ja vaan vähän venytellen tai rullaillen, kun sen vois tehdä niin paljon paremminkin. Siitä hyötyis sekä keho, että mieli ja kolotukset vähenis, vaan kun eipä ei. Tulokset ja tehotkin paranis urheilussa, vaan kun ei. Nopeat venymiset ja sit se on aina siinä.

  Tykkää

  1. Mää oon nyt kahdesti tällä viikolla tehnyt Yogaian tuntien mukaan, ihan simppeleitä juttuja, mutta hyvin huomaa miten kankea sitä on, ei pääse lähellekään moneen asentoon niin laajasti kuin pitäisi päästä. Mutta tästä on suunta parempaan mun kohdalla. Pakko. Ja jooga sekä venyttelyt on kyllä kivoja juttuja kuitenkin, tykkään vaikka se on ollut niin väkinäistä. Mut kaks kertaa viikossa ei riitä mihinkään pitää tehdä enemmän.

   Tykkää

  2. Moikka Katri! Mekin olemme huomanneet, että yksikseen venyttely saattaa olla aika tylsää ja siihen auttaa (yllätys yllätys) Yogaia. 😀 Livetunnilla kehonhuolto on paljon motivoivampaa eikä jää puolitiehen. 🙂 Kannattaa siis kokeilla https://fi.yogaia.com/ 🙂 – Henriikka / Yogaia

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s