Treenivaateogelma ratkaistu

Juoksu 1 h 22 min, kevyt palauttava

uinti 38 min, kevyt palauttava

tripuku_03

Puhuin aiemmin siittä, että ostin huonon triathlonasun, topin ja pökät joista yläosa eli toppi juostessa nousee edestä siten, että vattamakkarat vilkkuu ikävästi ja isostikin. Pyöräillessä on pysynyt moitteettomasti päällä, mutta juostessa tosiaan ei.

Tänään käytiin härren kanssa rauhallisella palauttavalla juoksulenkillä ja halusin testata pysyykö toppi päällä jos laitan sen alhaalta edestä hakaneulalla alaosan housuihin kiinni. =D

tripuku_02
Kunnon neula vaan alavattan kohdalle niin johan toimii.

No pysyi täydellisesti, ei kinnannut mistään kohtaa vaikka oli vaan yhdestä kohtaa alhaalta housuissa kiinni. Onnellinen minä, en todellakaan ala ompelemaan mitään hakasia mitä suunnittelin vaan hakaneulalla mennään. =D

Nyt on se tilanne, että saatan laittaa tämän puvun lauantaina täydelle matkalle Lahteen. Mut se tarkoittaa sitä, että joudun tuunaamaan hakaneulan uinnin tai vasta pyöräilyn jälkeen tohon kiinni ja se voi olla haasteellista kun ei haluaisi jäädä tuunailemaan mitään ylimääräisiä. Katotaan.

tripuku_01
Rankaa kuosiin kesken juoksun. Auttaa ylävartalon ryhtiin. Kädet suoraan ylös ja siitä ryhdikkäästi sivukautta alas. Koklaa vaikka.

Liikunnat oli hienot, kevyt juoksu ja kevyt uinti. Juostiin jossain Tampereen Niihaman ulkoilumaastoissa ja sitten uitiin Kalevan lähes tyhjässä uimahallissa. Uintia oli 5 x 300 m kas näin:

 • 300 m alkuverra
 • 300 m lättärit käsissä
 • 3 x 300m pullari jalkojen välissä

Tästä sitten uuteen viikkoon joka huipentuu lauantain täyden matkan triathlonkisaan Lahdessa. Uinti 3,8 km, pyöräily 190 km, juoksu 42,2 km. En todellakaan tiedä meneekö sama aika vai enemmän vai vähemmän kuin viime vuonna Tahkolla jossa täyden matkan aikani oli 13 h 10 min. Jos kolmellatoista alkaa tänäkin vuonna olen tyytyväinen ja mitä nopeempi sen parempi tietenkin.

Toki noin pitkässä kisassa voi sattua vaikka mitä nesteitten imeytymättömyydestä rasitusvammaan. No, olen vaikka valmis kävelemään maaliin jos jotain semmosta tulee ettei vaikka pysty enää juosta.

Lauantain kisassa pyöräily on se joka eniten mietityttää ja turhauttaa myös sillä joka tuutista tulee, että siellä on mäkinen pyörä, mäkinen pyörä, mäkiä mäkiä mäkiä. Ylämäkee, mäkeä on. Kuulkaa hienopierut, mäet kuuluu elämään ja niitä ei kuulu kauhistella eikä niillä kuulu pelotella muita immeisiä. Mur. Ylämäkeen vaan lasketaan polkemistehoa tai siis ei lasketa vaan pidetään samana ei missään nimessä lisätä tehoa ja siten päästään mäen päälle hyvissä voimissa ja voidaan taas jatkaa normaalia polkemista.

Tässä viime vuoden täyden matkan tulokseni:

Näyttökuva 2016-07-31 kello 19.31.53.png
Sportyfeel Finntriathlon Tahko tulokset.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

2 thoughts on “Treenivaateogelma ratkaistu

 1. Hurjasti tsemppiä kisaan 🙂
  Onko sinulla jonkinlaista taktiikkaa laadittu tuohon kisaan? Entä mitä nestettä ja energiaa aiot nauttia kisan aikana ja missä vaiheissa?
  Kirjoittelethan kisaraporttia sitten jossain vaiheessa kisan jälkeen. Aiemmat raporttisi kun ovat olleet tosi mukavasti kirjoitettuja 🙂

  Tykkää

  1. Kiitos. Parhaillaan valmistaudutaan, ensin töihin ja sitten suoraan lähtö Lahteen. Mulla on taktiikka, mutta en ehtinyt kirjoittelemaan mitään valmistautumispostausta.

   Raportissa kyllä sitten tulee mitä on syöty ja mitä juotu. Pääasiassa energiageeliä ja vettä. Täytetty herkkusämpylä pyöräillessä ja Evoke-patukka. Sämpylä oli viime vuoden täydellä matkalla sitä parasta antia. =)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s