Triathlonkisan odottelua

tammerfesti2016_01
Tammerfest.

Huomenna starttaa Kangasala Triathlonin Super-matka johon osallistun. UInti 1500 m, pyöräily 50 km, juoksu 12 km.

Olen täällä pakkaillut kamppeita valmiiksi. Pitää muistaa ainakin märkäpuku, uimalasit, pyöräilykypärä, juoksutossut, pyöräilykengät, energiageelit, juoksulippis tai -lippa ja varmaan vielä muutakin. Numerolappuvyö kans kun mulla semmonen on. Siihen saan ilman solmimisia tai hakaneuloja kiinnitettyä numerolappuni joka on vyötäröllä kisan ajan.

kangasalatriathonkamppeet
Osa kisakamppeista.

Tällä kertaa sekoitan energiageelit pyöräosuudelle juomapulloon veden kanssa niin ei tarvitse aukoa geelituubeja kesken pyöräilyn. Ehkä se on helpompaa imaista geelit suoraan pullosta veden kanssa. Juoksuosuudelle otan ne pari geeliä triathlonpaidan taskuun ja imaisen ne huoltopisteellä josta saan samalla vettä juotavaksi.

kangasalatriathonkamppeet01
Pyöräosuuden geelit valmiiksi pulloon veden kanssa.

Ei jännitä ainakaan vielä, ihan kiva mennä kesän ensimmäiseen kisaan.

Vielä mietin minkä triathlonasun laitan kisaan. Ehkä seuran punamustan kaksiosaisen eli housut ja paidan. Toinenvaihtoehto on TYRrin yksiosainen asu joka on parempi kun toi punamusta seuran puku. Mutku punamusta on uusi ja TYRri on vanha. 😀

Mää oon hieman suivaantunut siitä, että tulee ostettua vähän sontaa kuten nyt toi kaksioasainen triathlonasu. Se on muuten ihan hyvä, mutta juostessa toppi keriytyy niin ylös että vattamakkarat vaan vilkkuu vaikka selästä pysyy hyvin alhaalla. Pyöräillessä toimii hyvin, mutta juostessa toimii todella huonosti ja ostaessani asua tiesin tämän huonon toimivuuden mahdolliseksi. Silti se ärsyttää kun nämä ovat kuitenkin hintavia vaatteita ja tiedän, että tätä ongelmaa ei todellakaan kaikissa vastaavissa rievuissa ole. Esim 2XU-merkkinen vastaava pysyi päällä todella hyvin pitkän triathlonkisan ajan.

Olen huomannut muutaman muunkin jolla tämä punavalkoinen puku on niin käyttävän joko vain paitaa toisten housujen kanssa tai sitten housuja toisen paidan kanssa, sama ongelma muillakin väittäisin. Täten lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon, että enää en osta mitään vastaavia juttuja elleivät ole justiinsa hyvät ja sopivat ja hienot. Tai jos ostan niin mörökölli minut vieköön.

triathlonteam_226_asu
Hieno mutta huono. No onneksi pyöräilyasuna toimii oikein hyvin eli makkarat pysyy vaatteitten sisässä.

Mää ehkä teen pienen tuunauksen tohon toppiin ja housuihin vielä eli irrottelen toisesta triasusta muutaman hakasen ja ompelen tähän jolloin saan hakasilla paidan housuihin kiinni. Juu.

Huomiseen olen valmistautunut myös rentoutumalla Tampereen kaapunnissa, käytiin parina iltana kuuntelemassa Tammerfestin esiintyjiä ja se oli tosi mukavaa. En ookaan ikinä koskaan ollut kyseisen tapahtuman aikaan Tampereen keskustassa tuolla tavalla pyörimässä.

tammerfest2016
Tammerfest 2016, Tampere, Suomi.
tammerfesti2016_03
Sala-aukko.
mepa
Hyvä salakuuntelupaikka kun ei tullut ostettua lippua sisäänpääsyyn Ratinanniemen Festivaalipuistoon.
tammerfesti2016_02
Oli mukavaa.

Namia ja jäätölöö oon tänään kans syönyt vaikka sanotaan, että järkevämpää voisi olla vetää tommoset mätöt kisan jälkeen. No, minä vedin ennen ja sillä sipuli.

Tänään oltiin jo imemässä kisafiilistä kun Kangasala Triathlonissa starttas lyhempiä matkoja. Oli hieno olla kattomassa tuttuja ja tuntemattomia kisaajia, keli oli just hyvän lämmin ja porukka oli iloisella mielellä.

kangasalatriathonkamppeet02
Pum! Ja kisa alkaa.
aamullaaa
Koira Mortti eräänä aamuna. Kun herään kapuan alakertaan ja menen ensimmäisenä tervehtimään koiraa. Se nukkuu milloin missäkin, mutta osaa odottaa joka aamuista silittelyä kyllä.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

 

Mainokset

4 thoughts on “Triathlonkisan odottelua

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s