Kahvila Kauppayhtiö, Rovaniemi

rovaniemen_keskusta
Aurinkoinen Rovaniemi heinäkuisena perjantaina.

Kahvila jossa kaikki on kaupan, huonekalut, irtaimisto ja kaikki pikkutavara. Kahvila Kauppayhtiö sanoo tekevänsä Rovaniemen parhaat burgerit ja sinne meikäläisetkin suunnistivat Rovaniemen lomalla. Olin netistä jo etukäteen selvittänyt, että helposti onnistuu kasvisruoka ilman eläinkunnan tuotteita mun lautaselle.

kahvila_kauppayhtio08
Suloinen.

Mielenkiintoinen tunnelma kun ovesta sisään astui, en osaa sanoin kuvailla, kuvista näkee kyllä millaista siellä oli. Tai no voin kuvailla, semmonen vanhanaikainen retro iloisella ja eläväisellä henkilökunnalla. Tykkäsin miljööstä heti.

kahvila_kauppayhtio07
Jotkut valaisimet olivat peltisiä kahvipurkkeja.

Burgerolistalla oli tofu-avokadoburger johon sai lisäksi ostaa timjami-herkkusieniä. Pienellä tuunaamisella se oli vegaaninen eli sämpylä piti vaihtaa ja annos ottaa ilman majoneesia. Onnistui muitta mutkitta. Lisäksi otin ranskalaiset jotka kyllä uitettiin samassa rasvassa kuin paikan broileriparat ynnä muut vastaavat, mutta se ei mua haittaa vaikka kypsennys onkin samassa rasvassa, syön kyllä sellaiset kasvisruuat silloin tällöin.

kahvila_kauppayhtio06
Tilaa tiskiltä ja nouda kun on valmis.

Ruuat tilattiin tiskiltä ja pöytään sai härvelin joka ”vilikkuu ja värrää” kun ruoka on valmis ja sen voi hakea tiskiltä.

kahvila_kauppayhtio03
Kyllä vilikkui ja värräs.

Purilaiseni oli hyvä, todella hyvä. Pihvi oli tehty kikherneestä ja tofusta, oikein hyvä yhdistelmä. Mää tykkäsin sapuskasta ja niin tykkäs härrekin omastansa. Hän otti  Cheese burgerin, kertovat muuten että kaikki hampurilaispihvit (eläinsellaiset) ovat 100 % lappilaista lihaa.

kahvila_kauppayhtio05
Oma annos.

Vaikka kaikki olikin kaupan niin mitään muuta kuin ruokaa ei ostettu. Vattat tulivat täyteen. Tätä paikkaa on paljon kehuttu rovaniemeläisistä ravintoloista puhuttaessa ja ittekin kyllä suosittelisin ehdottomasti jos nyt joku sattuisi multa kysymään, että minneköhän Rovaniemellä kannattaa mennä syömään. =D

Mutta jos itte vielä täältä Pirkanmaalta Rovaniemelle menen niin varmasti menen syömään tänne.

kahvila_kauppayhtio04
Kepsuttia. Ruokajuomana vettä jota join päivän liikuntojen jälkeen ainakin kolme lasillista. Jälkijano.
kahvila_kauppayhtio02
Eikö näytä hienolta?
kahvila_kauppayhtio01
Maustehylly.

www.kauppayhtio.fi

Kahvila Kauppayhtiö Facebookissa.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s