Ilmoittaudu mukaan PUHTI juoksuryhmään

Haaveiletko juoksuharrastuksen aloittamisesta?

Haluatko jatkaa jo alkanutta juoksuharrastusta?

Haluatko herättää vanhan harrastuksen henkiin?

boostit

Elokuussa alkaa PUHTI juoksuryhmä jonne tervetulleita ovat monenlaiset juoksijat ja myös ne jotka vasta haaveilevat juoksuharrastuksesta. Olit sitten nuori tai vanha aikuinen, hidas tai nopea, mies tai nainen niin sovit aivan varmasti mukaan. PUHTI juoksuryhmässä opit monenlaista ja saat tsemppausta ja inspiraatioita omaan tekemiseen oman tasosi mukaan.

Paneudutaan juoksutekniikkaan ja tehdään erilaisia juoksuharjoituksia. Jokainen tiistain harjoitus on suunniteltu siten, että jokainen voi osallistua omalla tasollaan joten mukaan voi tulla ihan oman juoksuvauhtinsa kanssa.

Saat henkilökohtaista ohjausta juoksutekniikkasi, -asentosi,  vauhtiesi ja kaiken muun kanssa. Joka viikko annetaan ohjeet miten juosta pari ”kotitehtävälenkkiä” ennen seuraavaa tapaamista ja juoksuryhmän lopussa saat 3 kk:n juoksuohjelman joka on jatkoa tälle kymmenelle viikolle jonka PUHTI juoksuryhmä kestää.

13307299_1002924286450599_2150013773518899331_n

Useimmat treenit alkavat Pirkkalan Vapaa-aikakeskukselta, pari kertaa Tampereen Pyynikin näkötornin parkkipaikalta ja ainakin kertaalleen Pirkkalan ABC-liikennemyymälän pihasta.

PUHTI juoksuryhmän vetäjinä minä Jaana Sjöblom (personal trainer, triathlonvalmentaja) ja Juha Sjöblom (triathlonvalmentaja). Molemmat olemme jo pitkään harrastaneet kestävyysliikuntaa ja mielestämme kaikkein parasta koko hommassa kunnon kohenemisen lisäksi on liikunnan ilo ja sitä haluamme jakaa ihmisille. Ei väkisin puurtamista vaan iloista liikkumista ja hyvää tekemistä.

Hinta 99 €

(Laskutus tapahtuu ukko.fi -palvelun kautta. Mitään lisäkustannuksia 99 €:n lisäksi ei osallistujalle aiheudu.)

Voit ilmoittautua tekstiviestillä tai soittamalla numeroon 040 5819 145 Jaana Sjöblom eli minä tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen puhtivalmentaja@gmail.com

Helppo tulla Nokialta, Tampereelta, Lempäälästä, Kangasalta, Pirkkalasta. Lämpimästi tervetuloa.

puhti_juoksuryhma_kaikille

PUHTI henkilökohtainen valmennus Facebookissa.

PUHTI Facebookissa on vielä 22.7.2016 asti juoksuryhmään osallistumisen arvonta avoinna jonne voit käydä tägäämässä juoksuinnostuneen kaverin kenen kanssa voit voittaa osallistumisen PUHTI juoksuryhmään. Vaikka osallistuisit arvontaan tägäämällä kaverisi niin voit silti ilmoittautua jo nyt juoksuryhmään. Mikäli onni suosii ja voitat arvonnan ja olet jo kuitenkin ilmoittautunut niin pääset ilmaiseksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s