Kevyt pyöräily Rovaniemellä

Pyöräily 3 h 6 min
keskisyke 124

88,44 km, 28,5 km / h

Loma sen kun jatkuu vaan ja nimenomaan Rovaniemellä jossa on lämmintä päivää lämpimän päivän perään. Mää niin tykkään kun on loma ja lämpimät kelit.

IMG_8616
Päivän pyöräilyminä. Triathlonteam 226 -seuran punaiseen menevät kuteet ja oma lempipyörä niin siinä se on. Pyöräilyminä.

Tänään mulla ja härrellä oli vuorossa kevyt pyöräily. Alun alkaen suunniteltiin tietenkin reitti mitä pyöräillään ja nimenomaan niin, että lenkistä tulee neljän tunnin mittainen ja kevyt.

IMG_8621
”Ota musta kuva kun menen tohon seisomaan.”

Mutta aina kaikki ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan eikä se onneksi ole niin vakavaa. Kesken pyöräilyn tuli nimittäin iso mutta eli äkillinen taivaan tummuminen ja vesisade siellä täällä ja ukkostakin kuului joten jouduttiin muuttamaan suunnitelmaa ja pakenemaan vesisadetta. Kastuttiin silti ihan tosissaan, mutta eipä se menoa juuri haitannut kun muuten oli lämmin keli, ei tarttenut ollenkaan palella vaikka kaikki paikat oli litimärkiä. Pyöräilykengätkin olivat täynnä vettä hyhhyh.

Kiva lenkki oli vaikka ihan pikkasen jäi harmittamaan, että se jäi tunnin vajaaksi mutta kuten sanottu niin ei se saa olla niin justiinsa. 3 h kevyt pyöräily ajoi kyllä päivän lenkin asian aivan yhtä lailla kuin tunnin pidempikin olisi tehnyt. Pyöräily on parasta!

IMG_8620
Härren yksinäinen pyörä ja tummuva taivas.

Päivällä tosiaan sateli, mutta lämmintä oli ja iltalenkura koiran kanssa oli kans tosi lämmin. Mukava kun ei tartte pukea kaiken maailman tamineita vaan voi ulostautua täältä kämpästä vaikka kuinka vähissä kuteissa ja silti ei palella. Rovaniemi on mukavan lämpimästi ottanut meidät lomalaiset vastaan. =)

IMG_8642
Lämmin ilta ja ilta-aurinko.

Huomiseksi olemme suunnitelleet triathlontreeniä, nousevavauhtista. Eli ekaksi nousevavauhtinen uinti, siten nousevavauhtinen pyöräily ja lopuksi nousevavauhtinen juoksu.

IMG_8648
Öö Kirkkopuisto vai mikä tää paikka olikaan.

En tiedä vielä mennäänkö aamulla uimaan järveen vai sinne Santasportin uimahalliin jossa oltiin jo kertaalleen. Molempi parempi vaikka minä tykkään ehdottomasti enemmän uida uimahallissa vaikkei järvessä uinnissakaan mitään vikaa ole. Keli ja härre saa päättää kunhan ensin aamulla ollaan viety koiraa kunnon lenkille ja sen jälkeen syöty monipuolinen iso aamupala.

IMG_8650
Sama paikka.
IMG_8652
Koiranulkoiluttaja härre.
IMG_8654
Härre, Juhaba, Juha.
IMG_8636
Joen läheisyydessä tulee käveltyä melkeinpä aamuin illoin koiran kanssa.
IMG_8637
Välillä sillan alla välillä päällä.
IMG_8638
Sateenkaari.
IMG_8658 (1)
Minun perhe. Vain kissa puuttuu.
IMG_8660 (1)
Kesän ensimmäiset nauriit.

Tähän asti meillä on ollut tosi mukava loma. Mitään erityistä ei olla liikunnan ja koiran kanssa olemisen ja ruokaan keskittymisen lisäksi tehty, olla möllötetty ja rentouduttu ja se sopii meille oikein hyvin.

Eilen käytiin tossa keskustassa Amarillossa syömässä, mää otin Fajitas-annoksen kahdella valitsemallani täytteellä jotka olivat bataattilohkot ja mustapapu-mantelipihvi. Aika namia.

IMG_8603
Mättö.

Vielä pitäisi mennä kokeilemaan Kahvila Kauppayhtiö josta kuulemma saa erittäin hyvän vegaanisen avokado-tofuburgerin.

IMG_8596.jpg
Kahvila Kauppayhtiö.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s