Juoksu <3

Juoksu 47 min (eilen)
keskisyke 148, maksimi 175

uinti 58 min

IMG_8542
Ennen treeniä mietityttää jäiskö sittenkin tähän ettei tartte puristaa ittestänsä.

Eilen oli helteinen päivä Rovaniemellä heti aamusta alkaen. Meillä oli päivän treeninä kova juoksu sekä palauttava kevyt uinti.

Katteltiin netistä, mistä täältä löytyy urheilukenttä jossa juoksisimme treenimme ja kyllähän semmonen löytyi ja ajoimme autolla paikan päälle. Härre sanoi, että oli lukenut netistä, että kentän matto oli vanha, mutta äskettäin maalattu. Hyvä se oli.

Juoksutreeni oli jo tutuksi käynyt 6 x 800 m vedot 400 m hölkkäpalautuksella. Eli ensimmäiseksi yli kymmenen minuutin alkulämmittely rennosti hölkäten jonka jälkeen vedot ja lopuksi vielä loppujäähdyttely rennosti hölkäten tai kävellen.

IMG_8543
Juossut härre odottaa armeijan miesten cooperin alkamista.

Kovalta tuntui vedot tällä kertaa ihan kuten pitääkin, juoksin ne suurin piirtein vauhdeilla 4:30-4:45 min / km. Ehdin tekemään suunnitellusta kuudesta vedosta ainoastaan viisi sillä kentällä oli varaus ja paikalle pompsahti liuta armeijan poikia juoksemaan cooperia. Ihan pakko huomauttaa tässä välissä, että ikipäivänä en ole nähnyt niin rumia ja varmasti epäkäytännöllisiä verkkapukuja kuin heillä oli päällänsä. Vuodelta peruna?

Juoksun jälkeen tultiin kämpille koiran kanssa touhuamaan ja syömään ja vasta illalla lähdettiin Santasportin uimahalliin uimaan ja saatiin aika rauhassa uida. Rennosti paineltiin menemään ja yritin totuttaa itteeni hieman nopeampaan käsien frekvenssiin, että ne pyörisivät ihan pikkasen nopeempaa. Musta tuntuu, että annan mennä turhan hitaalla frekvenssillä ja siihen haluan muutoksen.

IMG_8576
Koira mallia pötkömakkara.
IMG_8589
Vattuja puurossa.

Tänään meillä on liikunnoista lepopäivä ja mitään ihmeellisiä suunnitelmia ei tälle päivälle oo. Paitti että ainakin käydään syömässä jossain, ehkä Kahvila Kauppayhtiössä. Syömään meneminen aiheuttaa joskus jonkin verran etukäteisvalmisteluja koska en syö eläimiä ja ihan joka paikassa tarjonta ei ole samaa tasoa kuin vaikkapa omilla kotikonnuilla Tampereella. No, oon löytänyt täältä jo pari sopivaa paikkaa mihin voidaan mennä ja mitkä käy sekä mun että härren makuun. Justiinsa toi Kahvila Kauppayhtiö sekä sitten tuttu ja turvallinen Amarillo.

IMG_8562
Ainakin turisteille tuttu maisema.

Koiran kanssa on kiva palloilla joen rannassa missä iltasella trafiikkia tuntuu riittävän, siellä on vanhempaa ja nuorempaa lenkkeilijää, ulkomaisia turisteja, piknikillä olijoita ja ihan kaiken laista porukaa ihan ruuhkaksikin asti välillä.

IMG_8563
Ihana keli.
IMG_8573
Paljon pyöräilijöitä.
IMG_8587
Tämmöstä täällä, loma jatkukoon.

 

 

Mainokset

6 thoughts on “Juoksu <3

 1. Tosi hauska lukea kotikaupungistaan lomailijan silmin. Täällähän on kuulemma kaunista 😊. Ite sitä ei edes huomaa. Pitäkää hyvä rolloloma.

  Tykkää

  1. Haha tää on tosi mukava lomakaupunki. Meille ainakin jotka emme kaipaa mitään erityistä hälinää ja alkoholijuttuja. Kiitos, on ollut tähän mennessä jo tosi hyvä loma ehdottomasti paljon plussan puolella ja uskon, että loput päivätkin on yhtä kivoja.

   On kaunista. =)

   Tykkää

 2. On kyllä jännä lukea kotikaupungista ihan muualta kotoisin olevan ihmisen mietteitä. Ite pidän kyllä Rovaniemeä kauniina kaupunkina, jos vaan maisemia miettii, eikä rakennuksia. 😀 Sopivasti ihmisiä ja elämää, ja sopivasti rauhallista.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s