Ei vitsit miten hiano olo tulee kun pikkasen urheilee

Uinti 47 min

juoksu 1 h 14 min
keskisyke 131, maksimi 181

Liikunta on kyllä ilon asia.

pispalan_portaat_kuudesti02
On. Ilon asia.

Tänään Pispalan portaissa tehdyn juoksun jälkeen olotila oli niin mahtava ja onnellinen ja iloinen ja tuntui hyvältä, että taas kiittelin omaa viisauttani ja tunnollista matkaa liikunnan ystäväksi. Kyllä on kannattanut alun perin patistaa itteään liikkeelle monta kertaa viikossa jos tulos on tämä. Eli se, että liikkumaan lähtee lähes joka kerta oikein mielellään ja liikunnasta on tullut jo elämäntapa. Toki tätä elämäntapaa pitää pitää yllä ei se ilmaiseksi oo olemassa. Mutta ei se oo temppu eikä mikään pitää sitä yllä, ei kovin helposti tulisi mieleen lässähtää sohvanpohjalle sipsipussin kanssa loppuelämäksi. Ei kiitos. Jos terveyttä piisaa niin pysyn tässä.

Härren kanssa napattiin juokseva työkaveri matkaan ja ajettiin Tampereelle Pyynikin näkötornille ja parkkeerattiin luvalliselle paikalle (siellä on ovela sakkorysä ja välillä näkyy pitkä jono parkkeerattuja autoja joissa kaikissa on sakkolappu tuulilasissa, olkaa tarkkana)

pispalan_portaat_kuudesti01
Hapottavaa touhua, valmis.

Autosta ulos juomapullojen kanssa ja alkuverra hölkäten Pispalan portaitten yläpäähän. Huom: Portaitten alapää sijaitsee osoitteessa Hirvikadun ja Vallikadun risteys. Tätä kysytään aina että missä ne on. Pyynikki on täynnä portaita, mutta nämä ovat ne ainoat oikeat Pispalan portaat.

Juomapullot parkkiin portaitten yläpään sähköpömpelin päälle ja kiertämään Pispan koulun kautta kilometrin lenkuran verran portaitten alapäähän. 6 x portaat ylös siten, että ensimmäinen kerta kävellen, toinen hölkäten, kolmas juosten, neljäs kävellen astuen joka toiselle portaalle, viides hölkäten astuen joka toiselle portaalle, kuudes juosten astuen joka toiselle portaalle. Joka kerta kun portaat oli noustu ylös hölkättiin kevyesti palautellen tuo kilometrin lenkura portaitten alapäähän. Lopuksi vielä loppujäähdyttely hölkäten autolle ja kaveri palautettiin kotiovelle ja me jatkettiin härren kanssa tänne meidän kotio. Pirkkalan perämettään.

Aamulla oltiin muuten uimassa ja hyvä päivän aloitus oli se.

uintikalevassa
Uintikamppeet ja viherjuoma uinnin jälkeen. =)

Liikuntapäiväkirja Facebookissa käy tykkäämässä.

 

Mainokset

2 thoughts on “Ei vitsit miten hiano olo tulee kun pikkasen urheilee

  1. Tuosta ekasta kuvasta näkyy hyvin se liikunnan ilo 🙂
    Itekin ollut nyt ihan fiiliksissä kun kesäflunssa takana ja voi muutakin tehdä kuin kävellä 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s