Kesämenopeli ja kesäpäivä

lauk05

Mulla oli sopivankokoinen kivan värisen kaksipyöräisen mentävä aukko vielä viime viikolla. Vaan  eipä oo enää, etsintä on tuottanut tulosta ja juuri minulle sopiva menopeli löytyi ja haettiin se härren kanssa sunnuntaina kotio. ❤

lauk04

Kyseessä on mopo, Vespa, Piaggio Vespa ja melkoisen yltiö-överin värinen. Ei pinkki vaan värin nimi on joku Rosa, semmonen vaaleahkon violetti metallinhohto, vähän pinkeroon päin pyöristyvä kyllä. Aika hassu ja hienoja se on jo saanut paljon kehuja mikä on vähän yllättänytkin meikäläisen.

lauk02

Mulla on joskus aiemminkin ollut Vespa, se oli punainen ja myin sen muutaman vuoden ajelun jälkeen kun sillä hetkellä se jäi tarpeettomaksi. Tarve ilmestyi taas ja halusin jonkun toisen värisen kuin punaisen.

Nyt siis ajelen mopedilla taas ympäri ämpäri Pirkkalaa ja Tamperetta.  Kivaa.

lauk07

Tänään mulla on vapaapäivä töistä ja lähdin aamusella joskus tai just lounasajan alettua Tampereelle, sillä pinkeroon pyöristyvällä Vespalla, ajatuksena lounas tai kahvilasysteemit ja päädyin Laukontorille hakemaan evästä mukaan kotiin. En halunnut jäädä sinne kahvittelemaan koska keli oli liian kylmä torilla oleiluun.

lauk01lauk08

Ostin Grub – Global Street Food kärrystä vietnamilaisen patongin (Banh Mi) joka sisälsi marinoitua seitania, marinoitua porkkanaa, muita vihanneksia ja vegaanisia majoneeseja.

lauk06

Muuten oli tosi hyvää, mutta tapahtui suuri virhe kun unodin sanoa, että äläkää missään nimessä herranen aika sentään laittako sinne sisään tuoretta korianteria. Nii, inhoan tuoretta korianteria, se saa kaiken maistumaan kamalalta. Hyvä patonki pilattu korianterilla, semmoinen oli mun lounaani. 🙂

Vatta tuli kyllä täyteen ja aion mennä uudelleenkin kyseiseen kojuun, mutta silloin muistan varmasti sanoa tuosta yrtistä joka on kaiken pahan alku ja punajuuri. En käsitä miksi korianteri maistuu niin kamalalta suussani. Ei kuivattu ja jauhettu maistu juuri miltään, mutta tuore hyhhyh. Makua ihmettelin joskus vuosia sitten Meksikossa, että mitä tää on mikä maistuu aivan ihmeellisen kamalalle ja mitä on jokaisessa ruuassa. Korianteriahan se, sitten kävi lopulta ilmi.

lauk03

Mukava oli pyörähtää Tampereen ytimessä vapaapäivänä.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

 

 

 

Mainokset

4 thoughts on “Kesämenopeli ja kesäpäivä

 1. Kesämenopeli on kyllä söpöinen. ❤ Onnea sille! Ja onnellisia kärpäsenmakuisia kilsoja! Mä oon ihan rakastunu mun Ferrarinpunaiseen pappa-Tunturiin, vaikka oon ehtiny sillä ajaa vasta tosi vähän. Hymyilytti eka ajo niin paljon, että pelkäsin kerääväni kaikki seutukunnan kärpäset hampaitteni väleihin. Kisaviikonlopun jälkeen on sit enemmän aikaa keskittyä mopoiluun. Aion virittää piknikkorin takaritsille ja ajella Yrjölän marjatilalle heti kun vaan keli ja aikataulu suosii. 😊

  Oikeen kun yritän miettiä, niin en silti saa kieleni päälle, että miltä korianteri maistuu. Otanpa tästä mission itselleni, tavoitteita täytyy nääs olla elämässä. 😊 Mua alkoi kiehtoa tässä yks ilta ihan valtavasti voikukkasiirapin tekeminen, kun meidän paikallislehdessä oli ohje. Harmi vaan, että voikukka-aika meni jo. Kannattaa lukea lehdet kolme viikkoa myöhässä… Saattaishan se siirappi sitäpaitsi olla pahaa.

  Tykkää

  1. =) Kiitos. Eilen käytiin mopedilla sekä uimarannalla, että kaupassa. Meikäläinen ajoi ja härre istui kyydissä sillä en uskalla mennä kaksipyöräisten kyytiin.
   Mopot on parhaita, piknikille meno mopolla kuulostaa viisaalta ja olis hienoa, ehkä määkin aion.

   Korianteri maistuu pahalta. Oon muuten tehnyt joskus muutama vuosi sitten kuusenkerkkäsiirappia, se oli tosi hyvää, mutta en sittemmin enää oo tehnyt.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s