Sadelenkki

Moni jättää, mutta totta on että sateen sattuessa ei kannata jättää juoksulenkkiä väliin sillä sade ja juoksu sopivat hyvin yhteen.

hyvajuoksu17

Mää olin tänään omalla tutulla Härmälän lenkilläni jonka olen juossut jo kahdesti tällä viikolla. Tänään 6 min / km vauhdilla keskisykkeellä 144 ja tiistaina 5 min 35 sek / km vauhdilla keskisykkeellä 157. Eli tänään peruskestävyyden ja tiistaina vauhtikestävyyden puolella.

hyvajuoksu16

Sateella ilma on kaunis, värit ovat kylläisiä ja henki kulkee kun on niin happirikas ilma. Sade ei haittaa hikoillessa, päin vastoin se on tervetullutta viilennystä.

hyvajuoksu15

Juoksin sykemittari taskussa siihen katsomatta ja välillä pysähtelin ottamaan kuvia siitä miltä minun lenkkilenkurani näyttää ja hyvältähän se näyttää kuten kuvista voi päätellä.

hyvajuoksu14

Lenkin aikana ihailin harmaata taivasta joka oli monen eri harmaa ja samalla tunnustelin kuinkahan paljon mun sukat kastuu. 😀

hyvajuoksu13

Juoksu on sitten aika mahtava laji. Saa mennä painattaa missä huvittaa, mettässä tai keskellä kaupunkia, sen kun vaan laittaa juoksukengät jalkaan ja lähtee ovesta jolkottelemaan haluamaansa suuntaan.

hyvajuoksu18

Tämmösiä näissä kuvissa näkyviä maisemia ja miljöitä mun lenkuralle osui. Niin hyvä sadelenkki oli, että tekisi mieli lähteä heti uudestaan juoksemaan. Siitäkin tietää, että oli onnistunut juoksu.

hyvajuoksu11

Kotiovesta kun sisälle pääsin niin oma koira oli pitkän nenänsä kanssa eteisessä vastaanottamassa häntä heiluen. Se on aina iloinen kun perhe tulee kotiin. Nyt onkin vuoro viedä koiraa lenkille, sadelenkille.

hyvajuoksu10

Vaikka sataakin niin päivästä voi silti tehdä mukavan. Itse voi vaikuttaa omiin ajatuksiinsa hei.

hyvajuoksu19

Liikuntapäiväkirja Facebookissa, käy tykkäämässä sivusta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s