Kesäpäivän pyörälenkki

Pyöräily 2 h
keskisyke 134, maksimi 152
54,22 km, 27,1 km / h

kauneinpirkkala04

Tiistai ja mulla vapapäivä, keli lämmin ja aurinkoinen. Tarkoitti sitä, että maantielle piti päästä ja niin pakkasin pyörän ja muut asiaan kuuluvat vermeet autoon ja ajoin Pirkkalan vanhalle kirkolle josta lähdin pyörällä lenkkiäni tekemään.

kauneinpirkkala01
Pyörä parka joutui pöheikköön.

Tasan kahden tunnin pyörälenkura. Pyörä kulki todella sujuvasti, jotain potkua sain varmasti Mallorcan huhtikuiselta pyöräviikolta. En vielä osaa sanoa paljonko ja mitä sieltä tarttui kun en oo montaa kertaa sen jälkeen päässyt täällä pyöräilemään kun on ollut pahaa keliä tai oon ollut kipeä, mutta hyvin sutjakkas tuntuma oli koko parituntisen ajan. Toivottavasti nyt  saan olla terveenä ja treenata sen verran kuin mieli tahtoo.

kauneinpirkkala05
Ehkä kamalankin näköinen tsydeemi. Triathlonpyörän sarvet. =)

Mulla oli kaksi litraa vettä juotavana, kumpaankin litraan olin lisännyt 1/4 tl suolaa. Lisäksi oli kaksi energiageeliä jotka otin jossain välissä. Ja jestas miten lämmin oli, paras mahdollinen pyöräilykeli ja -aika. Keskellä päivää ei tuolla Säijän lenkillä ole kovin paljoa liikennettä.

kauneinpirkkala03
Tauon paikka.

Vaikkei paljoa ollutkaan autoliikennettä niin yksi pönttöpää-ääliö kyllä oli. Minä pyöräilen ihan normaalisti ja ketään muuta ei missään, ei autoilijoita, ei pyöräilijöitä ja tämä pönttöpää tulee takaa ja tööttää. Pelästyn aina noita tööttäyksiä ja säpsähdän (en enää niin paljon kuin joskus aiemmin), sitten se ajaa ohi ja mielenosoituksellisen voimakkaasti kurvaa takaisin omalle kaistalle melkein ojaan asti. Kävi tosi lähellä ojaa.

Mistä perkeleestä noi pönttöpäät ovat saaneet päähänsä, että pyöräilijä varsinkin maantiepyöräilijä on huono asia ja ajavat heidän tiellään? Kyllä se asia on niin, että aivan samalla tavalla pyöräilijä saa ajaa siinä omassa kohdassaan kuin se pönttöpääkin. Jos hitaampi kulkuneuvo on edessä niin sitten ohitetaan sopivassa paikkaa sopivalta etäisyydeltä ja jatketaan matkaa.  Meinas ihan hermo mennä.

kauneinpirkkala02
Viime vuonna ostamani satula on ollut erittäin loistava, hyvä ostos.
kauneinpirkkala
Kappale kauneinta Pirkkalaa. Tää on ollut mun mielestä sitä heti kun ensimmäisen kerran olen tästä kohtaa mennyt joskus kauan sitten.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s