Nauti hetkestä

Voima 21 min
keskisyke 144, maksimi 167

Juoksu 1 h 10 min
keskisyke 142, maksimi 161
10,08 km, 6 min 57 sek / km

Tänään oltiin taas työkaverin kanssa heti työpäivän jälkeen tekemässä voimatreeniä pihalla, oli kyllä kivaa ja ihan superkivaa sen takia kun keli oli kuin morsian. Aurinkoinen, lämpimän paahteinen, jossain kohtaa tuli ehkä pieni tuulenvire helpottamaan hikistä olotilaa. Tykkään!

IMG_7321IMG_7324IMG_7322

Samanlainen treeni kuin viikko sitten, mutta eri liikkeet. Eli 7 liikettä, 40 sek  työ 20 sek lepo ja kolme kierrosta. Liikkeet:

  • rengassoutu
  • hyppykyykky
  • maastaveto
  • vatsarutistus
  • köysien paiskaaminen maahan
  • lantionnosto jalannostolla
  • askelkyykky

IMG_7320

Illemmalla lähdin vielä juoksemaan ja ihan fiiliksen mukaan. Fiilis sanoi, että olisi kiva mennä ihan hissukseen viime viikon sairastelujen jälkeen ja niinpä suuntasin juoksutohvelini tonne ulkoilureiteille. Ulkoirureittien ylämäkiin joissa kiinnitin erityisesti huomiota, että juoksu olisi hyvää ja vartalo pysyisi jämäkkänä, katse riittävän ylhäällä, askel lyhenisi, polvi nousisi jne.

IMG_7326
Kyllä mää täällä lenkkipolulla olen.

Mulla oli vesipullo käpälässä koko juoksun ajan sillä juoksun aikana on erittäin tärkeää juoda ja syitä on monia. Jos nyt vaikka se, että juominenkin ehkäisee urheiluvammoja. Esimerkiksi noin. 1,5–2 dl parinkymmenen minuutin välein on hyvä. Itte juon juostessa yleensä vartin välein. Lenkin jälkeen kotona on myös hyvä juoda lasillinen pari vettä.

IMG_7325
Vettä.

Postauksen otsikko on Nauti hetkestä. Siihen kannattaa pyrkiä, muuttaa omaa ajatusmaailmaansa siten, että oppii nauttimaan hetkestä, elää tätä päivää, tätä hetkeä. Itte oon tänään nauttinut monesta hetkestä.

IMG_7327
Juoksulenkin päätteksi polku kotiin.

Laitoin muuten yhdet Kari Traa trikoot ja topin sekä Peak Performance pyöräilypaidan myyntiin blogin Facebook-sivulle. Toppi on kerran pesty ja trikoot käyttämättömät tai kerran pestyt en oo varma, hyväkuntoiset laadukkaan oloiset mutta en tartte. Pyöräilypaita on enemmän käytetty, mutta hyvässä kunnossa. Kuvat eivät tee oikeutta noille kuteille.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s