Hyvin sanottu

”Tänään kaikki on erittäin paljon paremmin kuin ennen
ja huomenna on vielä paremmin.”

Ylläolevan lauseen kuulin auton radiosta heti kun olin sinne kotteroon sukeltanut erään vauhdikkaan työpäivän jälkeen tällä viikolla. Just niin. Just noin mää ajattelen, lause pläjähti omaan päähäni kuten se olisi ollut oma lauseeni. Vaan ei ollut, Radio Suomipopilla oli vieraana jotain Eppu Normaalin porukkaa ja joku niistä noi sanat sanoi. Siitä tuli myös mun oma lause saman tien, omin sen itselleni ja haluan jakaa sen kaikkien kanssa. Siinä se siis on.

parastajaparemmin
Tänään on ollut lämmin.

Tiistaina kuten jo muutamana aiempana tiistainakin oli mun ja härren vetämä PUHTI juoksuryhmän päivä. Oltiin Pispalan portaissa porrasjuoksua treenaamassa. PUHTI juoksuryhmässämme on eritasoista porukkaa, on tosi vähän juosseita ja vähän enemmän juosseita ja voi olla varma, että viidentoist–kuudentoista henkilön ryhmässä on erivauhtista juoksijaa. Mutta se ei haittaa mitään, vaikka ollaan eri vauhdeissa treenit sujuu silti, kaikki on suunniteltu niin, että kukin voi tehdä oman tasonsa mukaan oltiin sitten Pirpalan portaissa, urheilukentällä tai pururadalla.

puhtipispalanportaissa

Elokuussa tarkemmin yhdeksäs päivä alkaa uusi vastaava PUHTI juoksuryhmä johon voi ilmoittautua jo nyt, esite tässä:

puhtijuoksuryhma02

Eli jos tiedät, että elokuussa haluat jatkaa juoksuharrastustasi tai aloittaa sellaisen niin kannattaa ilmoittautua jo nyt.

Elokuussa alkaa myös juoksuporukkaryhmä. Juoksuporukassa juostaan kerran viikossa pyöreesti tunnin lenkura erilaisilla teemoilla kuten esimerkiksi mäkijuoksu, kevyt tasavauhtinen lenkki, intervalliharjoitus. Lenkkiseuraa ja inspiraatiota tarjoaa tämä ryhmä ja siitä lisää myöhemmin.

PUHTI henkilökohtainen valmennus Facebookissa.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

2 thoughts on “Hyvin sanottu

  1. Kiinnostais kyllä toi sun elokuussa alkava ryhmäs vaikken mikään himoliikkuja olekkaan(ja ei tarviikkaan, huomasin kyllä). Mutta kun ei tuola töissä oo mitään säännöllisyyttä niin se on mahdotonta osallistua tommosiin 😦

    Tykkää

    1. No joo ei tarvi ollakaan lähellekään himoliikkuja kuten huomasit. Nytkin ryhmässä on semmosia jotka eivät ole juosseet lainkaan ennen tätä PUHTI ryhmää, tärkeintä on juoksusta kiinnostuminen ja siitä harrastuksen haluaminen. Epäsäännölliset työajat on kyllä pyllystä tämmösissä tilanteissa, ei sitoutua mihinkään säännölliseen. Paitti jos vois työnantajan kanssa sopia että tämmönen setti onnistuisi? =)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s