Helsinki odottaa

Juoksu (kevyt) 20 min (pe)

uinti 48 min (to)

 juoksu 58 min (ke)

Tänään on HCR eli Helsinki City run 21,1, km jonka olen menossa juoksemaan. Viime viikon sairastelun jälkeen olen koko tämän viikon ottanut liikuntojen kanssa kevyesti ja aika pienesti. Olotila on terve, mutta jotenkin uuvelo.

eraspaiva03

Lähdemme Helsinkiin muutaman hengen porukalla josta kolme juoksee yksi ei. Ja se kekä ei juokse on lunssainen härre.

eraspaiva01

No minä menen puolimaratonin tosiaan juoksemaan ja otan aivan tunteella. Jos juoksututtaa isolla sykkeellä lujaa niin sitten painellaan, mutta jos ei niin sitten himmaillaan vauhtia ja mennään siten miten hyvältä tuntuu. Hyvä lenkki siittä tulee joka tapauksesa.

eraspaiva02

Tällä viikolla olin keskiviikkona tekemässä 200 m juoksuvetoja urheilukentällä siten, että juoksin kotoa kentälle noin 30 min jonka jälkeen 5 x 200 m vauhdilla 5 min 25 sek / km ja vetojen välissä 200 m kävelypalautus. Pieni loppujäähdyttelyhölkkä ja sitten härre tulikin mua hakemaan kentältä kotio. =) Se oli kiva juoksu.

IMG_6958

Eilen aamulla ennen työpäivää menin Tampereen Tesoman uimahalliin uimaan kevyesti 2 km. Sain uida koko kaksikilometrisen aivan yksin radalla, porukkaa oli tuohon aikaan aamusta todella vähän altaassa. Mikäs sen mukavampaa. Uin 4 x 500 m, aina pikku juoma- ja ihmettelytauko jokaisen 500 metrisen välissä

Made with Repix (http://repix.it)
Uimapuku ja -lakki.

Mulla on ollut jo pitkään harkinnassa uusi uimapuku ja lopulta löysin mieleisen tyr.fi-nettikaupasta. Tuli nopeasti parissa päivässä kirjekuoressa kotipostilootaan. Uimalakinkin tilasin. Uimapuku on tosi hyvä, just sopiva ja ihan lempivärinen. Ja Tyrrin vermeistä mulla on pelkkää hvyää sanottavaa, ainakin mun yksi triathlonpuku on ollut tosi hyvä niin kauan kuin olen sen omistanut.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s