Terve

Juoksu 1 h 2 min
keskisyke 137, maksimi 149
9,28 km, 6 min 41 sek / km

Olen. Terve. Viikon kesti nuhayskäpikkulämpö ja nyt tuntuisi, että se on muisto vain. Toki olen varuillani sillä tässä yhdellä jos toisella liikkuvalla tutulla on tauti kestänyt kauan ja tullut aina vaan uudestaan takaisin. Ei kiitos mulle nyt kuitenkaan. Saisinko jäädä välistä?

parantunut01
Juoksemaan lähdössä.

Uskalsin siis lähteä juoksulenkille, kevyelle sellaiselle sillä viikon sairastelun jälkeen ei heti kannata lähteä vetämään mitään kovaa vaikka mieli olisi tehnyt. Mutta tein rauhallisen juoksun ja kuulostelin olotilaani. Olotila aika hyvä vaikka syke saattoi olla muutaman pykälän korkeammalla kuin yleensä olisi tällaisessa juoksuvauhdissa.

parantunut02
Ihan sitä itteensä. Hämärässäkin maineessa olevaa Tampereen Härmälää.

Nautin kuitenkin täysillä erittäin lämpimästä juoksukelistä, aurinko porotti pilvettömältä taivaalta ja hiki oli. Kuumat kesäpäivät on mun lempijuoksukelejä ehdottomasti nykyään.

parantunut03
Valmis. Kaupan päälle hyvä mieli.

Mulla on lauantaina se puolimaraton, Helsinki City Run siis ja tarvii sanoa, että en ole innolla menossa sinne tämän taudin ja siittä johtuvan liikkumattomuuden jälkeen. Menen kuitenkin jos terveenä pysyn ja aion juosta tunteella. Lujaa jos menetyttää ja vähemmän lujaa jos ei menetytä. Sinne on tulossa ilmeisesti aika paljon tuttuja juoksijoita. Mutta härre ei tuu. Hän kyllä ilmoitautui, mutta sai taudin riesaksensa ja nenuli vuotaa nyt kuin seula ja varmaan samat kurkkukivut ja yskät saa mitä minullakin oli. Pah. Mut sipuli auttaa yöllä nukkumaan paremmin. Henki kulkee sen höyryjä hengitellen ja niinpä me viime yö nukuttiin halki leikattu sipuli sängyn vieressä. Haisi lihasopalle.

parantunut04
Spill on lääke ylähengitysteille.

Tykkää blogin sivusta Facebookissa.

Mainokset

6 thoughts on “Terve

 1. Voi härre. 😞 Voi typerät taudit. Hyvä, että alat itse olla jo parempi. HCR menee sitten miten menee, kelikin saattaa olla ihan mitä sattuu tän lämpöaallon jälkeen. Mä päätän mennä nauttimaan ilman paineita. Jos tulee ennätys, niin hienoa, mutta jos ei tule, niin toivottavasti tulee muuten ehjä ja hyvä juoksu.

  Tykkää

 2. Menitkö lenkin suht tasamaalla vai oliko paljon mäkiä? Mietin vaan, kun omaan silmään noi sun sykkeet on matalat, jos sul varsinkin oli vielä vähän korkeemmalla nyt, kun olet toipumassa. Itte oon yritellyt parantaa tota juoksukuntoa ja omia sykkeitä vahdannut tarkemmin. Aika tekeminen olisi, että max. syke olisi noin matala tai edes sinne päin siis suhteutettuna mun kuntotasoon, jos vähänkin olisi mäkiä.

  Pöh, kun en asu siellä. Tulisin teidän juoksukouluun kyselemään vinkkejä.

  Tykkää

  1. Mäkiä oli jonkin verran, oon tehnyt paljon matalalla sykkeellä lenkkiä ja siitä alapäästä sykealueeni on kyllä selvästi kehittynyt.

   Voi harmi, olis kiva jos asuisit täällä, saatais juoksujuttuun lisää porukkaa. =) Siellä on kyllä kivaa ja tekemisen meininki.

   Tykkää

 3. Sipulin lisäksi kannataa pilkkoa muutama valkosupulin kynsi mukaan. Meillä roikotettiin sipuleiden paloja harson sisällä pinnasängyn reunassa kun poika oli pieni. Koko kämppä haisi grilliruualle, mutta nenät pysy auki 😀

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s