Kurkku kipee ja PUHTI juoksuryhmän kuulumisia

Huonosti on mitään kirjoitettavaa kun oon ollut lähes koko viikon nuhassa, kurkkukivussa ja yskässä. Ainakin noista kolmesta vaivasta oon kärsinyt ja sen takia en oo päässyt treenaamaan kuin maanantaina. Olen vaan sivusta seurannut kun härre on mennyt sinne tänne treenien merkeissä ja tarvii kyllä sanoa, että jos ei yhdessä harrastettaisi niin eipä juuri varmaankaan tekemisissä oltaisi, nähtäis vaan vilaukselta iltaisin eikä se tosiaankaan oo sitä mitä minä elämältäni ja parisuhteeltani haluan. Jotenka on oikein mukava, että molemmat harrastetaan saman lajin parissa ja käydään yhdessä treenaamassa ja yhdessä yhteistreeneissä ja sillä tavalla vietetään paljonkin aikaamme keskenämme. Me puhutaankin paljon.

Kaiken kaikkiaan ollut rasittava viikko siinä mielessä, että kelit mitä parhaimmat ja treenaamaan ei kuitenkaan pääse.

Mutta se siittä nurinasta ja narinasta, otetaan vastaan mitä tulee ja parannellaan tautia.

Huomenna aamulla kun härre lähtee pitkälle pyörälenkille niin minä aion ottaa koiran matkaan ja ajella Pirkkalan keskustaan Vähäjärvelle ja sen läheisyyteen kävelemään ja nautiskelemaan lämpimästä kelistä.

puhtijuoksuryhma02
PUHTI juoksuryhmän toiset treenit olivat hyvin aurinkoiset.

Mitäs kuuluu mun personal trainer -uralle?

Semmosta, että mun ja härren vetämä PUHTI juoksuryhmä tuli täyteen ja on nyt treenannut jo kahdesti ja hyvin on mennyt, kivaa on ollut ja oletan ja tiedänkin, että juoksuryhmäläiset ovat saaneet informaatioo suullisesti ja oman tekemisen muodossa. Kahdeksan tiistaita on vielä jäljellä ja paljon ehditään vielä tehdä.

Seuraava PUHTI juoksuryhmä aloittaa heti elokuun alussa. Ehkä myös lenkkiryhmille voisi olla tarvetta. Lenkkiryhmässä juostaisiin noin tunnin mittaisia yhteislenkkejä kerran viikossa erilaisilla teemoilla, pistän harkintaan. Jos on jotain ideaa tai toivetta mitä PUHTI henkilökohtainen valmennukseni voisi tarjota niin saa kertoa.

PUHTI henkilökohtainen valmennus Facebookissa.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

4 thoughts on “Kurkku kipee ja PUHTI juoksuryhmän kuulumisia

 1. No voi ettänen. Heti terveeksi supermäärällä inkivääriä ja hunajaa. Kaveri neuvoi flunssajuoman: appelsiininlohkoja, inkivääriä, hunajaa ja kuumaa vettä. Liottele kaikkia sekaisin ja juo paljon tätä, niin lima irtoaa. Mä otin jo sarvikuono-nenäkannunkin käyttöön, kun ei meinaa räkä loppua. Flunssassa siis täälläkin, mutta vain tuo räkäongelma enää, ja tavallista väsyneempi olen. Pikaista parasta paranemista meille!

  Tykkää

  1. Niinpä. Inkivääri on hyvästä. Mulla on sarvikuono, mutta en oo koskaan uskaltanut sitä käyttää kun ajatuksenakin ihan kammottava, luulen, että en saa henkeä kun vesi menee siellä täällä. =) Kiitos ja loppuunparanemista sullekin. =)

   Tykkää

 2. Kun kelit on parhaimmillaan….tiedän niin tuon tunteen. Sinullekkin tekee lepoviikko ihan hyvää mutta toivottavasti se tauti siitä kaikkoaa. Paranemisia.

  Tykkää

  1. Niin. No onneksi keleistä voi nauttia paljon muullakin tavalla jos ei kerta liikkumaan pääse. Lepoviikko on aina hyväksi se on varma. Kehitys ei mee suuntaan tai toiseen vaikka olis parikin lepoviikon tynkää peräjälkeen. Kiitos, kyllähän tämä tästä väkisinkin jossain vaiheessa. =)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s