Hyvää liikunnallista sunnuntaita

Pyöräily 1 h 36 min
keskisyke 136, maksimi 158
43,9 km, 27,3 km / h

juoksu 48 min

Kiva päivä joka alkoi yksinkertaisella herkkuaamupalalla. Kaurapuuron sijasta makeuttamatonta soijajogurttia, kallista uutuusmysliä, banaanisosetta, kohveeta. Leipää ja avokaadoo.

Mysli oli kaupasta osstettua ja  ilman lisättyä sokeria, en tykkää normaaliruuassa syödä sitä sokeria sillä tavalla valtavasti mitä sitä on tarjolla. Sokerista sitä paitsi tulee suuhun ällö olo joka pukkaa pitkän aikaa jostain mahasta ylös varsinkin nykyään kun on tottunut reippaasti vähempään sokeriin. Hyh ja pyh. Lauantaina oli karamellipäivä ja söin vappumunkin ja karkkia ja se ällöttävä hapan jälkimaku pukkaa vieläkin jostain mun makuaistiin. Erityisesti munkki (sokeri ja rasva) teki sitä. Ennen kun söin enemmän sokeria en huomannut ollenkaan tämmöstä piirrettä asiassa, mutta nykyään kyllä huomaan ja aina tulee mieleen, että ”Oliko pakko hei syödä jos tarvii jälkikäteen valittaa asiasta?”. =D Mut oli kai.

sunnuntaitoukokuu01
Aamun pala.

Päivän liikunnat oli hianot taas kerran hahha ainahan ne ovat.

Ekana käytiin tekemässä kevään ensimmäinen maantiepyörälenkura. Pyörät auton sisuksiin ja ajelu Pirkkalan vanhalle kirkolle josta lähdettiin pyöräilemään.

sunnuntaitoukokuu03
Kirkon vierestä starttaamassa omalle pyörälenkille. Omalla lempipyörällä.

Suunnitelma oli semmonen, että reipasta peruskestävyysvauhtia mentäis ja puolivälin jälkeen pyörälenkuran tulisi sisältää 2 x 10 min reipas (vauhtikestävyys) veto 5 min palautuksella.

Jotenka ajelin sitten reipasta pk-vauhtia Pirkkalasta Säijän lenkuraa Lempäälän jollekin Nesteelle jossa pidettiin pieni tauko ja tupsahti siihen yksi tuttu pyöräilijämies vähäksi aikaa turinoimaan. Mallorcasta muunmuassa, voi vitsi kyllä mun mieli on Mallorcan pyöräreiteillä monesti vieläkin. Ens vuonna taidan mennä uudelleen ja ehkäpä kuulkaa pariin otteeseen. Näillä näkymin, näkymäthän tunnetusti saattaa muuttua aivan päälaelleen. Tällä hetkellä ajatuksissa on kuitenkin ensi keväänä mennä kaksi kertaa pyörätreeniviikolle tai sitten jopa yhdistää kaksi viikkoa ja mennä vain kerran, saa nährä.

sunnuntaitoukokuu04
Jossain Lempäälässä.

Pyöräily tuntui kulkevan ihan hyvin, ei mitään valittamista ja menohaluja olis ollut enemmänkin, mutta pysyin kuitenkin treenisuunnitelmassa.

Ja mikä päivä, keli. Ihan paras aloittaa maantiepyöräilykausi täällä. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja lämpötilakin tuntui olevan valtava, oikein sopiva maantiepyöräkeli. Olisi ehkä poljetuttanut pidempäänkin, mutta edelleen pysyttiin suunnitelmassa. Sen takia kun tulossa oli vielä juoksulenkki mäkivetoineen, että sekin menisi mahdollisimman hyvin. Nimittäin ei se määrä vaan se laatu nih.

sunnuntaitoukokuu05
Melkein Pirkkalassa jo. Kadehdin aina härren tyylikkäitä pyöräilyvaatteita.

Lopulta pyörälenkki reippaine kymmenen minuutin vetoineen oli ohi ja päästiin kotiin syömään välipalaa. Pieni odottelu ja koira mukaan ja hölkäten kohti mäkeä jossain Pirkkalassa, olisko Pakkalankulmassa tai ainakin lähellä. Mää kun en oo alkuperäinen pirkkalalainen niin paikkojen nimet tai ainakin sijainnit on vielä kovasti hakusessa. Siltikin vaikka ollaan tässä tönössä asuttu jo vaikka kuinka kauan. 8 vuotta  vai yli? En tod. muista.

sunnuntaitoukokuu06
Ylämäki, polvi nousee ja jalka palautuu lantion alle. Ehkä kuopaisee, sitä treenattiin.

Koira laitettiin remmistä kiinni lyhtypylvääseen ja vuoron perään laskeuduttiin mäen alle jotta voidaan se juosta ylös ja toinen oli koko ajan koiran kanssa. 4 kertaa mäki ylös mahdollisimman hyvällä tekniikalla. Syke nousi ja niin pitikin. Hyvä lenkki oli ja muutenkin tosi hyvä treenipäivä. Kaksi napakkaa treeniä.

sunnuntaitoukokuu07
Meikämanne. Meikäläinen. Mää. Mää itte. Itte mää. Meitsi. Mä.

Tämmöstä meidän vappendaaliin kuuluu. Hyvää.

 

sunnuntaitoukokuu02'
Perjantaina kävin Mortin kanssa hölköttelemässä reilun puoli tuntia.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s