Lauantaijuttuja

Juoksu 45 min

Mun aamu alkoi heräilemällä siihen aikaan kun oli sopiva aika. Se oli joskus puoli kasin aikaan amuula kun kampesin itteni ylös sängystä.

Aamupuuroa keittelin pitkään ja puuron kanssa aamupalapöydässäni oli mansikkasosetta, tietenkin kahvia, sitruunaista vettä. Sillä setillä lähti mun tämä päivä käyntiin.

la01
Kahvit nykyään aina pressokeittimellä.

Kaurapuuron joukossa oli siemeniä, sinne sopii erityisen hyvin kurpitsan- ja auringonkukansiemenet. Toki myös monet muut ja ainakin pellavansiemeniä olen lisännyt aamupuuroon jo keittovaiheessa aina joskus.

Marjojen tilalla on kiva välillä käyttää Bonne-marjasoseita kuten tänään mansikkasellaista.

la04

Koiran kanssa pitkälle, tai no pitkälle ja pitkälle, tunnin aamulenkille vasta joskus puoli kympin maissa. Tallailtiin ympäri Pirkkalaa eri asuinalueitten läpi ja nautiittiin ainakin välillä paistavasta aurnigosta.

la02

la03
Kiva lenkki, tuntero on ihan sopiva aika.

Päivän oma treeni oli 45 minuutin juoksu härren kanssa. Käytiin tekemässä muutama lyhyt rennon reipas 200 m:n veto kävelypalautuksella huomista kovaa juoksua ajatellen. Mun pitäisi huomenna juosta täysiä 5 km, saas nähdä mihin aikaan se tulee menemään.

la06
Juoksutakki on oranssi.

Tänään myös aion venytellä. Ensimmäistä kertaa elämässäni mulla on lonkankoukistajat kireät. Johtuen Mallorcan pyöräilyistä ei mistään muusta. Mutta siis mää en helposti mee jumiin vaan oon venyvää ja liikkuvaa sorttia, mutta nyt on kireenä ja oikein huomaan tarpeen venytellä joten illemmalla töllöö töllätessä muutama venytys on paikallaan.

Pitsalauantai on nyt. Tänään meillä syödään pitsaa. Täytteenä omassa pitsassani tomaattikastiketta kahta eriväristä paprikaa, punasipulia, herkkusieniä, Wilmersburger pitsajuustoa. Vinkkien vinkki, kun laitat pitsaasi Wilmewrsburger raastetta laita se heti tomaattikastikkeen päälle muitten täytteitten alle. Siten se sulaa kauniisti, jos sen laittaa päälimmäiseksi ei sula jostain syystä vaan jää raasteen näköiseksi. Wilmersburger, S-ryhmä ainakin myy. Soijaton, kookosöljypohjainen ja hämmästyttävästi kunnolla juustoinen. Myös viipaleena toimii leivän päällä.

la05

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s