Leivänpäällisvinkki

Iltaa!

Pirkka Välimeren tahna paprika-cashewpähkinä.

Olen onnellinen, että ei tarvitse syödä ketään eikä aiheuttaa kenellekään eläimelle kärsimyksiä sen takia mitä suuhuni pistän. Tästä syystä ruokavalioltani olen vegaani ja sellaisena pysyn.

Lapsesta ja nuoresta asti olen säälinyt eläimiä lautasellani ja joskus nuorena aikuisena ryhdyin radikaalisti vegaaniksi, mutta silloin en ottanut asioista kunnolla selvää. Että mitä sitten pitää syödä jos ei halua syödä eläimistä tulevia ja tehtyjä juttuja ja siinä ei kovin hyvin käynyt ja siirryin takaisin sekaruokavalioon.

pirkka_valimerentahna

Tänä päivänä homma on toiminut aivan toisella tavalla sillä osaan ottaa asioista selvää ja tietoa on tarjolla vaikka kuinka paljon ja täysipainoisen vegaanisen ruokavalion kanssa olen pysynyt hyvässä kunnossa ja erityisesti myös sen ansiosta olen elämäni kunnosa. Syön täysipainoisesti ja lihas kasvaa ja olo on muutenkin hyvä. Sitä paitsi kasvisruoka on parhaimman makuista sapuskaa mitä ihminen tehdä saattaa.

Vuosi sitten vasta tosiaan luovuin maito- ja munatuotteista vaikka olen halunnut niistäkin luopua jo ties kuinka kauan, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Kasvisruualla eläminen aiheuttaa sen, että henkinen hyvinvointi on miljoona kertaa parempi kuin ei tarvitse sen takia mitä suuhunsa pistää tuntea huonoa omaatuntoa kun kekään ei sen takia kärsi huonoissa oloissa. Ja fyysinenkin kunto parhaassa kunnossa tähänastisessa elämässäni. Ja paranee vaan mikäli terveyttä piisaa. Lupaan.

pirkka_valimerentahna02

Tässä siis yksi hyvä leivänpäällisvinkki muitten oheen. Purkista valmista: Pirkka Välimeren tahna. Toimii soossina pastassa oikein hyvin ja muissakin ruuissa toimii, kannattaa kokeilla. Purnukka maksaa alle kaksi erkkiä.

pirkka_valimerentahna03

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s