Helsinki City Run kutsuu meikäläistä

Juoksu 1 h 18 min (eilen)
keskisyke 134, maksimi 149
12 km, 6 min 30 sek / km

Uinti 25 min (eilen)

minajuoksuseuralaiseni
Vettä sataa ja paleltaa. Ei kinosta.

Viime viikkoisen Mallorcan pyörätreenireissun jälkeen tällä viikolla liikuntalepopäiviä heti kaksi ensimmäistä, maanantai ja tiistai.

Viikon ensimmäinen liikunta oli eilen keskiviikkona kun mentiin härren kanssa perinteiselle Triathlonteam 226 -seuralaisten omatoimiselle juoksulenkuralle joka on pitkään jo ollut se sama 12 km ja rento vauhti. Lenkura jonka härre usein pistää alulle meidän Facebook-ryhmässä ja sitten siihen tulee mukaan kekä tulee ja kelle lenkki sattuu päivän ohjelmaan sopimaan. Useimmiten on miehiä ja mää, toivoisin enemmän naisiakin mukaan enkä oikeastaan kässää miksi aina niin vähäinen naisosanotto varsinkin kun lenkki on tosi hyvään aikaan juuri ennen illan uintitreeniä.

Tämä matalilla sykkeillä tehty viikottainen lenkki on auttanut montaa miestä mäessä. Sanotaan, että usein ihmiset eivät juokse tarpeeksi sitä peekoota eli peruskestävyyttä ja vielä riittävän alhaisilla sykkeillä. Aina tupataan menemään liian kovaa ja se on väärin. Kevyttä peekoota pitää jousta, että voi kehittyä enemmänkin kuin kertalaakista pompsahtaen. Kevyttä ylihitaalta tuntuvaa peekoota siellä peruskestävyyssykealueen alapäässä.

juoksuseuralaiseni
Näitten kanssa eilinen juoksulenkki.

Juoksun jälkeen uimahalliin jossa uin lyhyen kevyen palauttavan uinnin.

Meikäläinen on menossa toukokuussa juoksun kanssa taas epämukavuusalueelle kun puolimaraton koittaa. Tarkoittaa pari tuntia jouksua pahalta tuntuen. Tästä se kesän kisakausi taas lähtee. Tulee juoksuja ja triathlonkisoja pitkin kesää.

Alun perin mun piti mennä juoksemaan toukokuinen  puolimaraton (21,1 km), HCR eli Helsinki City Run seuralaisena ja tsemppaajana. Nyt on tullut kuitenkin ikäviäkin muutoksia matkaan ja juoksen puolimaratonin yksin ihan ittelleni joka tarkoittaa sitä, että täysiä mennään ja mahdollisimman nopeaa aikaa koitetaan. Oma puolimaraton tähän kohtaan sopii hyvin vaikka samalla olen surullinen muutoksista joiden takia en saa juosta tsemppaajana ja vauhdinpitäjänä, sitä olisin ensisijaisesti halunnut ehdottomasti.

HCR juostaan 14.5.2016 ja ajattelin nyt miettiä ittelleni tälle muutamalle hassulle viikolle ennen tapahtumaa ihan kunnolliset oikeat juoksutreenit jotka tähtäävät puolimaratoniin vajaan kuukauden päähän. =) Aika pian siis, mutta suunnittelenpa nyt kuitenkin jokaisen lenkin vähän tarkemmin. Suunnittelu alkoi eilisestä pk-lenkistä ja perjantaina on vuorossa vauhdikkaampi juoksu.

Helsinki City Run

Helsinki City run Facebookissa

Liikuntapäiväkirja Facebookissa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s