Mallorca päivä 6

Port de Pollença 14.4.2016

Liikuntalepopäivä. Ei kertaakaan pyörän polkimien polkaisua vaan olemista, ihmettelemistä ja syömistä ja semmosta kaikkee.
Aamulla herättiin tavalliseen tapaan seiskan maissa, me herätään täällä aika aikaisin ja mennään myös väsyneenä aikaisin nukkumaan, yleensä ysin maissa ollaan jo petissä. Mää oon yleensä ensimmäisenä pystyssä ja sitten heti perään nousee härre ja anoppi, milloin missäkin järjestyksessä. Olin pitkin yötä miettinyt sitä mahdollista huomista Sa Calobran nousua ja tullut milloin mihinkin tulokseen. En polje sinne, no voisin polkea, en sittenkään, en missään nimessä. Tämänhetkinen ajatus on, että en todellakaan tiedä uskallanko mennä sitä jyrkkää laskua. Ensin on nimittäin laskettava alas pohjalle jotta voi nousta ylös.
Mun aamupalalla oli puuroa kirsikkamarmelaatisilmällä, appelsiinia, soijajogurttia, kahvia, tuoremehua, kurkkua. Niin ja vettä. Mun aamu lomilla alkaa yleensä aina vesilasillisella ja ilta päättyy vesilasilliseen tai pariin. Jo tolla systeemillä tulee huolehdittua, että ainakin jonkin verran menee vettä kurkusta alas. No, mää juon varmasti riittävästi vettä joka päivä, mutta jos jolla kulla on sen asian kanssa vaikeuksia niin esimerkiksi kun ton systeemin ottaa käyttöön niin tulee juotua se muutama lasillinen ainakin. Lisäksi vettä pitkin päivää muistakaa!
IMG_6378
Meikäläisen aamupala.
Aamupala oli hyvä huolimatta sokeroidusta soijajogurtista. Olen löytänyt täältä kaupoista soijajogurttia ainoastaan semmosta mallia jotka kaikki on maustettuja ja sokeroituja ja siitä asiasta en pidä. Haluaisin makeuttamatonta, mutta on varmasti pelkkää toiveajattelua löytää sellaista Mallorcalta? joten tyytyminen on sokerimoskajogurttiin. Pääasia, että jotain soija- tai kaurajogurttia on tarjolla.
Aamupalan ja pikaisten internetissä surffailujen jälkeen lähdettiin vuokrakotterolla (joku Panda) ajamaan jonnekin Alcudian suuntaan tarkoituksena pyörähtää parissa pyöräkaupassa ja mahdollisesti ostamassa mulle ja anopille pyöräilypaita.
IMG_6390
Kahveella.

Vietettiin tuntitolkulla aikaa pikkukylässä, siellä oli jotkut pyörämessut tai jotain sen tapaista. Eri pyörävirmojen telttoja pystyssä ja sai käydä ihailemassa muunmuassa kauden uutuuksia. Kuteitakin oli myynnissä, mutta yhtäkään sopivanlaista paitaa ei tuntunut löytyvän millään. Piti sitten kahvitella ja vähän päästä syödäkin siinä aurinkoisilla kaduilla tallailun lomassa.

Oli tosi hauskaa nähdä tuttuja triathlonisteja tekemässä omaa treeniänsä. Pirkkalalaisia ja sastamalalaisia ainakin.

Syömässä käytiin jossain Amerikan ravintolassa jonka ruokalistan pääsi hyvin kadulta näkemään ja siellä oli joitain kasvisvaihtoehtoja ja lopulta sain vegaanisen fajitas-annoksen ilman tortillalättyjä ja lisättynä ranskalaisilla. Oli hyvää, siinä oli paistettuja sieniä ja kuten justiinsa sanoin niin oli hyvää. Nälkä lähti. Muu pöytäseurue otti jotain hampurilaisannosta tai sellaista.

 

IMG_1290
Syömässä! =D
IMG_6393
Mumskis.

Lopulta mulla oli pari vaihtoehtoa pyöräilykuteista jotka miellytti mun silmää ja jotka voisin ostaa. Päädyin edullisempaan asuun. Pyöräilypaita ja -housut, vihreä-valkoinen-musta-punainen. Hyvä väritys oli se.

IMG_6409
Meikämannen uusi pyöräilyasu. Toinen jäi valtavasti kaivelemaan, mutta en raaskinut ostaa sillä se olisi maksanut jotain 220 €.

Anoppikin tais löytää sopivan hienon pyöräilypaidan joten kyllä nyt kelpaa huomenna lähteä polkemaan Mallorcan kuuluisinta nousua, Sa Calobra. Huomiselle on tulossa semmonen 90 km:n lenkura mikäli uskallan koko lenkin polkea.

Loppupäivästä vielä hotellin allasalueella olemista ja lämpimästä kelistä nauttimista.

 

 

 

 

IMG_6401

Hotellin allasalue ammottaa yleensä tyhjyyttään kun koko hotellin asiakaskunta on pyöräilemässä päivät pitkät. =) Vasta joskus illemmalla sinne lipuu porukkaa ja yli joka toinen pönöttää siellä seisten kylmässä vedessä palautellen pyöräilyjalkojaan. Jotkut myös palauttelevat oluella ja nauraa räkättävät kuten nytkin kuuluu semmosia ääniä tänne hotellihuoneeseen kun meillä on parvekkeen ovi auki.

IMG_6403
Yhteiskuva pariskunnasta S.

Pyöräilijöitä on monenlaisia täällä ja hirmuisesti edelleen. Maastopyöräilijöitä, maantiepyöräilijöitä, triathlonisteja, retkipyöräilijöitä, nojapyöräilijöitä, sähköpyöräilijöitä. Patikoijia on paljon.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s