Mallorca päivä 5

Port de Pollença 13.4.2016

Pyöräily 2 h 53 min
keskisyke 124, maksimi 164
57,30 km
IMG_6363
IMG_1261
IMG_6348
IMG_6350
Lämmintä ja aurinkoista, sitä nämä kaikki päivät on täällä tällä viikolla olleet.
Keskiviikko ja päivän pyöräreitti suuntautui Llucin luostariin. Menomatkalla noustiin ja ihailtiin maisemia, tulomatkalla lasketeltiin eikä paljon ihailtu kun piti keskittyä alamäkiin. No joo, nyt oli suureksi osaksi tosi mukavaa laskua ja pystyin kyllä nauttimaan maisemista jotka täällä on tosi tosi hienot.
IMG_6305
IMG_6301
Tänne tosiaan tulee pyöräilijöitä sieltä täältä ja sitä pyöräilijää tosissaan on paljon, Mallorca on panostanut oikein siihen. En ikinä olisi uskonut, että pyöräilijöitä näkyy näin hiivatin paljon. Ja triathlonisteja. Ihan hulluna eli sikana ja se luo oman määrätynlaisen liikunnallisen tunnelmansa tänne saarelle. Parasta.
IMG_6304
IMG_6296
IMG_6294
Luostariin oli siis lähestulkoon ylämäkeä koko reissu, parit kerrat pysähdyttiin pitämään taukoa matkan varrella. Ensin Juha pysähtyi ja odotti mua, sitten me Juhan kanssa odotettiin anoppia joka myös polkas ylä- ja alamäet aivan sujuvasti.
IMG_6330
IMG_6313
IMG_6354
IMG_6357
IMG_6356
Luostarin kahvilassa pidettiin kunnon kahvipaussi, kohveeta ja mehujäätä. Siellä oli pyöräilijää taas aika paljon. Jännä nähdä tämä liikunnallinen puoli Mallorcasta ja toivon, että populaatio ymmärtää sen, että joku Mallorcan loma ei aina tarkoita jossain ostoskadun kahvilassa lasi kädessä pönöttämistä, altailla makoilua, ja kaupoissa ramppaamista. Loma voi olla vaikka mitä muutakin, ihan semmonen kuin siittä itte haluaa tehdä. Itselle sopiva. Mulle tämmöset lomat on oikein sopivia ja toki tykkään myös muunlaisista lomista.
IMG_6321
IMG_1264
IMG_6318
Aika lyhyt pyöräily, mutta hyvä oli se sillä parin aiemman päivän pyöräilyt tuntuivat kyllä kehossa.
IMG_1281
Käytiin illalla vähän kattomassa kuuluisaa Sa Calobran nousua joka on Mallorcan kuuluisin nousu. Siinä on n. 10 km:n matka joka kuuluu kellottaa hahhah, noin 7 prosenttinen nousu hui ja sitä mää nyt mietin, että lähdenkö huomenna sille reissulle vai en koska se nousu pitää laskea ensin ja se jos mikä jännittää. Jyrkkää serpentiinimutkaa jyrkän serpentiinimutkan jälkeen. No, se reissu olisi vasta huomenna ja mulla on kokonaan tämä torstaipäivä aikaa harkita menenkö vai en. Maisemat siellä on tosi hurjat ja näkemisen arvoiset.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s