Mallorca päivä 4

Port de Pollença 12.4.2016

Pyöräily 5 h 50 min
keskisyke 122, maksimi 156
126,2 km
IMG_6248
Tiistaipäivä ja vuorossa pitkä kevyehkö pyörälenkki. Mallorca Cycling -sivustolta härre latasi jonkun 125 km:n reitin omaan Suunto Ambit -sykemittariinsa jonka mukaan polkisimme. Sykekellosta oli helppo katsoa minne suuntaan piti kääntyä milloinkin ja mistä liikenneympyrän liittymästä ulostautuminen olisi. =D Hyvin toimi sykekellon navigointitoiminto.
IMG_6288
Lämmintä oli taas ja saimme ihailla maisemia pienillä kinttupoluilla ja suurilla teillä, joka paikassa oli helppo polkea. Jossain kohtaa pelästytettiin jonkun epsanjalaisen kana mennessä ja kukko tullessa. Pyytelin eläimiltä kyllä kovasti anteeksi kun kaksi tämmöstä trikoissa pyöräilevää suomalaista paukahtaa paikalle särkemään toisten tiistaipäivän rauhan. Voi voi, mutta ehkä ne elikot siittä tokenivat.
IMG_6262
Taukoja pidettiin aina sopivissa kohtaa, kerran käytiin kahveella jossain kylässä jonka läpi ajoimme ja muuten pysähdeltiin milloin minnekin.
Välillä oli hitaampaa maastoa ja välillä taas saatiin painattaa tuhatta ja sataa, jotkut pätkät menin härren peesissä ja hyvin pysyin siinä.
IMG_6259
Mää oon aiemmin toitottanut, että me majoittaudutaan Alcudiaan, mutta se on ollut ihan väärää tietoa jotta anteeksi siittä. Luulin loppuun asti, että majapaikkamme on Alcudiassa, mutta ollaan sittenkin Alcudian lähellä Port de Pollençassa. Poljettiin takaisintulomatkalla Alcudian läpi ja voi jee miten paljon siellä oli pyöräilijää ja triathlonistia, aivan sikana, melkein ei sekaan mahtunut. Tuli ihan hyvä tunnelma, että ollaan otettu majoitus täältä vähän sivummalta rauhallisemmilta mestoilta. Semmonen sopii meille kaikille.
IMG_6229
IMG_6244
Härre haluaa sanoa, että ihan perkeleen hieno pyöräreitti ja käsittämättömän hienoissa paikoissa pyöräiltiin. Pitää olla paikallisen tekemä pyöräreitti, että pääsee tämmösiin paikkohin missä oltin. Sitä mieltä on härre. Ni.
IMG_6260
Illemalla käytiin Port de Pollençan keskustassa kahveella, satamassa ja täällä on kyllä kaunista.
IMG_6281
Turisti(ko?).
IMG_6277
Kylillä. =)
IMG_6287
Härre oli jutellut jonkun enklantilaisen pyöräilijän kanssa täällä hotellilla ja enklantilainen oli sitä mieltä, että täytyy olla raskasta harrastaa triathlonia Suomessa talvella. No joo, sanoisin, ei se oo raskasta kun kerta on suomalainen ja talvi on osa suomalaisuutta vaikka kyllähän mää satatuhatta kertaa mieluummin treenaisin vaikkapa täällä talven ajan. Ainakin välillä olis kiva asua tämmösissä ympyröissä.
Tässä muutamia muita pyöräilijöitä:
IMG_6274
IMG_6266
Joku kysyi multa, että eikö meillä oo sitten lomaa ollenkaan kun joka päivä pyöräillään. No hei on, tää on just sitä meikäläisen lomaa, ihmisen parasta aikaa.
IMG_6270
Linssisoosi.

Linssikastike

 • 1 Sipuli
 • 5 valkosipulin kynttä
 • 2 tl paprikaa
 • 1 porkkana
 • 1 rkl öljyä
 • 2 dl punaisia linssejä
 • 6 dl kasvislientä
 • 50 g tomaattisosetta
 • nippu persiljaa
 • keitettyä pastaa

Pilko sipulit ja kuullota ne öljyssä. Lisää paloiteltu porkkana ja paprikajauhe, sekoittele.Lisää kasvisliemi, tomaattisose ja huuhdotut linssit. Keitä kastiketta 20 min. Ripottele runsaasti hienonnettua persiljaa joukkoon.Tarjoa keitetyn pastan kera.

Mainokset

6 thoughts on “Mallorca päivä 4

 1. Kiitos ihanasta matkakertomuksesta! Hyvää, aurinkoista lomaa teille! 🙂 P.s. Olen sinun innoittamana lähdössä sunnuntaina Italiaan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s