Mallorca päivä 2

Port de Pollença, Mallorca 10.4.2016

IMG_1199
Palma de Mallorca.

Jo vuosi edellisestä lentämisestä, liian pitkä aika lentopelkoiselle. Meinasin ihan hätääntyä lentokoneessa, mutta pari epämääräistä kysymystä härrelle lentokoneen tekemisistä ja hänen turhautuneet vastauksensa saivat mun pitämään suuni supussa ja olin vaan sitten, että jos tää on ollakseen tässä  niin tää on sitten tässä, elämä. No ei se ollut vaan turvallisesti päästiin perille. Lentokentältä vuokratiin joku italialainen kottero jolla posotettiin tänne missä meillä on huoneistohotelli eli Port de Pollençaan. Käytiin noutamassa netistä jo aiemmin vuokraamamme hiilikuiturunkoiset maantiepyörät ja hankittiin ruokakaupasta jääkaappi täyteen ruokaa.

IMG_6159
Vuokrapyörä.

Tänään ei vielä pyöräilty, mutta käytiin kyllä jo kattomassa vähän huomista pyöräreittiä, tulee aika hienoa maisemaa. Nousua ja laskua.

IMG_6172
Mestoilla.

En turinoi enempää, tää oli tältä päivältä tässä.

Härre haluaa sanoa, että odotukset on korkealla erityisesti nyt kun käytiin pällistelemässä reittiä. =)

 

Mainokset

2 thoughts on “Mallorca päivä 2

  1. Kannattaa käydä majakalla ekana päivänä. Ennen sitä lyhyttä tunnelia sitten aurinkolasit pois. Se jäi jotenkin mieleen että ylöspäin mentäessä oli hankalaa polkea sitä ”pimeässä”.

    Tykkää

    1. Jeps käytiinkin ja oli kuule hianoo. Menomatkalla otin aurinkolasit pois kun näin jonkun muunkin ottavan, mutta tulomatkalla en ottanutkaan kun oli suora alamäki tunneliin ja puolessa välissä oli pakko pysähtyä kun tuli niin pimeä ja ottaa lasit pois. Sitten taas pystyi hyvin jatkamaan matkaa. Täällä on tosi hianoo, onneksi tultiin Mallorcalle.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s