Valmistautumista Mallorcalle

Tulevana viikonloppuna lähdetään pyörätreenileirille Mallorcalle. Meitä on kolmen porukka ja ollaan varattu Mallorcalta huoneistohotelli johon majoitumme. Tattadaa en melkein jaksa odottaa. Majoitumme Pollençaan joka sijaitsee Pohjois-Mallorcalla, sieltä on hyvä pyöräillä sinne tänne. =)

reitteja_mallorca03
Mallorcan pyöräreittiä.

Monta päivää pyöräilyä, ihan kuin vuosi sitten Italian Toscanassa. Odotukset reissusta on suuret, aion vaan sotkee polkumafillaria ja imeä Mallorcan kauneutta itteeni. Sen maisemia ja sen luontoa, sen hajuja, sen rakennuksia ja sen koko olemusta. En oo ikuna ennen ollut Mallorcalla joten senkin suhteen aika ihanaa. Kaunista siellä on varmasti kuten on kaikkialla muuallakin maailmassa.

reitteja_mallorca01
Reittisuunnittelua.

Oon valmistautunut hankkimalla evästä pyöräreissuihin, ostin Pirkkalan ison marketin kaikki Evoke-proteiinipatukat jotka jaan mun, härren ja anopin kesken. Energiageelejä varasin myös matkaan ettei niitä sitten tartte siellä epsanjassa ostella koska selvää on, että energiageelit tulevat tosi tarpeeseen tuntitolkulla kestävien pyöräreissujen aikana.

energiat
Energiageeliä ja proteiinipatukkaa pyöräreissuille.

Oi olispa siellä lämmin, sitäkin toivon.

Olen kai myös meidän seurueen ruokavastaava ja jo aikoja sitten päätin, että mitään huonoo en suostu syömään tulevalla reissulla vaan syömisiin panostetaan. Kunnollista perussapuskaa ja välillä ravintolaruokaa, ei huonoja valintoja ellei oo aivan pakko. Otan mukaan muutamat reseptit ja kokkaan meille terveellisiä sapuskoita joilla jaksetaan pyöräillä. Mausteita raahaan myös kotoa ja jotain muuta pientä kuten punaisia linssejä ja kurpitsansiemeniä.

reitteja_mallorca03

 

Viä pitäis matkalaukku pakata, pyöräilyvaatteita pakkaan tietenkin mukaan, mutta sen lisäksi myös uima- ja juoksukampetta. Tietenkin myös jotain normaalia ihmisen vaatetta joilla voi esiintyä ruokapaikoissa ja muualla ihmisten ilmoilla. =)

Omia pyöriä ei viedä mukana vaan olemme varanneet netin kautta vuokrapyörät. Maantiepyörät. Kypärän, polkimet ja pyöräilykengät otan mukaan ja toivoisin, että löydän sieltä ittelleni uuden hienon pyöräilykypärän jonka voin tuoda tuliaisena ittelleni.

Ajatuksena on kirjoitella blogitekstejä ehkä joka toinen päivä jos vaan aikaa on. Semmosta rentoo aikaa sillä mitään painetta en kirjoittamisesta ota eli jos ei suju niin sitten en kirjoittele. Varautukaa matkakuumeeseen jotka tulevat viimeistään valokuvista mitä blogiini aion ängetä. =)

Ennen Mallorcaa on kuitenkin vielä täällä kotonakin treeniä tiedossa. Tänään 12 km:n juoksulenkki ja ehkä parin kilometrin uinti. Huomenna aamulla kuntosalille ainakin myös.

Tämmöstä täällä, lähtökuopissa. Ilmoita jos itte oot just tuolloin samassa paikassa ja vielä pyörällä niin mikäs siinä olis tehdä yhteislenkkiä!

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

6 thoughts on “Valmistautumista Mallorcalle

  1. Tervetuloa tänne vaan! 🙂 Säät lämpenee kohti viikonloppua, mutta ihan kiva treenisää täällä nytkin on. Ei oo liian kuuma. Me tullaan sopivasti takaisin Suomeen, kun te tuutte tänne, niin ei ole kerralla liikaa suomalaisia tällä saarella. Me tosin ollaan ihan täällä etelässä, niin ei varmaan samoja teitä kamalasti kuluteta. Kepeitä kilometreja!

    Tykkää

  2. Nauttikaa! Oma nautinto joutuu vielä hetken odottamaan, mutta odotellessa ehtii uimavedet lämmetä sopiviksi. 😊 Ja saadaan teiltä sit parhaat reitti- ja taukopaikkavinkit. Oi että, en kyllä malttais odottaa!!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s