10 h 39 min treeniä tällä viikolla

tampereel01

Miten paljon ja miten sitä onkaan tällä viikolla treenattu?

 • maanantai: juoksu 53 min (Teskun juoksutesti)
 • tiistai: liikuntalepopäivä
 • keskiviikko: juoksu 1 h 19 min, uinti 48 min
 • torstai: juoksu 21 min, voima 38 min
 • perjantai: pyöräily trainer 1 h 30 min, uinti 58 min
 • lauantai: juoksu 15 min, voima 1 h
 • sunnuntai: pyörä-juoksu yhdistelmä 3 h 1 min

Yhteensä 10 h 39 min.

Ylläolevasta näkee miten paljon olen liikkunut tällä viikolla, mutta sitä siittä ei näe millä tehoilla olen liikkunut. Ei tiedä onko ollut kevyttä vai raskasta. Tuntimäärällisesti aika normaali, semmonen tuntimäärä mikä sallii muun elämisen myös.

No, viikkoon sisältyi raskasta treeniä ja myös kevyttä treeniä. Maanantain Teskun juoksutesti oli kova treeni jossa mentiin isoilla sykkeillä ja siittä oli hyvä palautua tiistaina lepopäivän muodossa. Ja muutenkin tiistai sopi mun liikuntalepopäiväksi hyvin.

Keskiviikkona oli peruskestävyysjuoksulenkki triathlonseuran porukan kanssa, pitkähkö peruslenkki jonka jälkeen rento uinti 2 km.

Torstaina lyhyt juoksu kuntosalitreenin alkulämmittelyksi. Tein 21 min juoksun aikana minuutin mittaisia kovia vetoja minuutin kävelypalautuksella. Vetojen kilometrivauhdit olivat 10,5, 11, 11,5, 12 ja 12,5. Sen jälkeen salitreeni keskittyen siihen niin hyvin kuin vain keho ja mieli antoi periksi. Olin vähän lässähtänyt ja lusmuilin ehkä hiukan.

Perjantaina perhanan kova pyörätreeni kotona omalla triathlonpyörällä trainerin avulla hären kanssa. 1,5 h pelkkää kovaa vetoa vedeon perään ja pahalta tuntui. No vaikka pahalta tuntui niin treeni oli silti tosi hieno tietenkin ja tottakai. Kehittävä.

Linkki kovaan pyörätreeniin tässä. Se on Youtubessa, 90 minute Indoor Trainer Workout.

tampereel02

Lauantaina 15 min juoksu jonka jälkeen hyvä ellei erittäin hyvä salitreeni ja sitten tänään pitkä peruskestävyystreeni eli pyörä-juoksu yhdistelmätreeni Pirkkahallissa yhteensä 3 h. 40 min pyörää, 20 min juoksua ja tämä kolme kertaa.

Liikuntaviikko on plakkarissa.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

2 thoughts on “10 h 39 min treeniä tällä viikolla

 1. Hyvin tulee tunteja, vaikkei päiväkohtaisesti näytä mitenkään hurjalta ollenkaan. Harmi kun tuo Pirkkahalli on niin varattu, ettei sinne pääse usein. Meidän nuorison edustajat innostui niin, että kyselivät koska taas mennään. 😊 Kohta on pikku-trainerit samassa rivissä. 😊

  Tykkää

  1. En oo semmosten hurijen tuntimäärien kannalla ollenkaan. 9–12 ja lepoviikolla vähemmän, se riittää hyvin. Ja joku 10 tuntia on sitä paitsi jo paljon. Laadukas tekeminen ja ajatus siinä treenissä niin hyvä systeemi mulle. Haluan nykyään ehdottomasti tehdä vapaa-aikana muitakin asioita kuin treenaaminen ja kaikki siihen liittyvä.

   No paitsi sitten kun lähdetään vaikkapa polkemaan Mallorcalle niin tuntia saa tulla jos on tullakseen. =)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s