Pt-opiskelut loppuvaiheessa

Juoksu 1 h 20 min

Tänään on ollut ihan mukava päivä. Aamusta  olin vetämässä suunnittelemani kuntosaliohjelman härren äitille. Suunnittelin hänelle sopivan koko kehon ohjelman ja näytin liikkeet ja hän teki ohjelman läpi ja sai neuvoa ja ohjetta. Hyvin meni, hänkin on sen verran harrastanut liikuntaa, että kehonhallinta on hyvää ja silloin on helppoa näyttää ja opettaa eri liikkeitä. Mutta salitreeni ei välttämättä heti kerrasta jää päähän niin menemme sen tekemään vielä toistamiseen ja muutenkin olen neuvomassa usein maanantaisin kun meillä on triathlonseuran salivuoro jossa ollaan usein molemmat. Paitti ensi maanantaina kun mulla on hammaslääkäri aivan hassuun aikaan kello 19:30.

IMG_5736
Tässä selitetään.
IMG_5725
Hyväksi havaittuja tehokkaita perusliikkeitä.

Mulla on vielä personal trainer -opiskelut kesken, loppuvaiheessa kylläkin. Ensi viikolla mulla on kaikki loput kokeet, torstaina parin tunnin teoriakoe ja perjantaina näyttökoe johon tulee oma näyttökoeasiakkaani jolle teen ainakin rasvaprosenttimittauksen, epäsuoran pyöräergotestin (hui) sekä vedän salitreenin. Salitreenin pitää sisältää 2 laitteilla tehtävää liikettä, kaksi vapailla painolla tehtävää liikettä, kaksi kehonpainolla tehtävää liikettä sekä venyttelyt. Ja kokonaisuus pitää olla järkevä. Lisäksi voi tulla näyttökokeen valvojan oman mielen mukaan jotain ekstemporee liikettä sekä tarkentavia kysymyksiä pitkin treenin kulkua. Viimeksi näyttökokeessa oli yksi ekstemporee hommeli ja se oli ristikkäistaljapunnerrus.

Vähän hakusessa minkälaisen ohjelman näyttökoeasiakkaallani teetän, aion kyllä miettiä sen tänään valmiiksi että homma senkin suhteen etenee.

IMG_57362
Tässä määkin opin opettamaan.

Aamupäivä oli semmonen ja ilta oli sitten tämmönen: Oma treeni Pispalan portaissa. Meitä oli muutaman henkilön porukka jotka paineltiin Tampereen Pyynikin näkötornin parkkipaikalle ja siittä lähdettiin hölköttelemään Pispalan portaisiin (portaitten alapään osoite Vallikadun ja Hirvikadun risteys).

pispalanportaat101
Aina yhtä ihana maisema on tässä kohtaa Tamperetta.

Porrastreeni meni näin: Alkuverra jonka jälkeen portaat ylös 6 kertaa nousevavauhtisesti eli jokainen nousu oli edellistä edes hieman nopeampi. Toiset veti joka toiselle askelmalle ja toiset jokaiselle, meikäläinen jokaiselle.

pispalanportaat100
Jotain kuvaushommiakin.

Tämä oli mun ensimmäinen Pispalan porras -treeni tälle vuodelle ja tarkoitus on mennä portaisiin juoksemaan kevään mittaan useampaan kertaan. Toivottavasti jopa joka viikko.

pispalanportaat103
3 x lempijuoksutossut.
pispalanportaat102
Lavastettu, kaikki tyytyväisinä nousujen jälkeen, hyvä treeni.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s