Tänään on hyvä päivä!

Kaupallinen yhteistyö: Rynkeby God Morgen.

Badekar2_2.4

Mää oon aamuihminen, se on ollut selvä jo lapsuudesta asti. Heti aamusta aikaisin olen ihan normaalin hyvällä tuulella ja varmasti juuri aamu ja aamupäivä on sitä aikaa kun olen energisimmilläni koko päivänä. Parasta jos saan olla heti herättyäni tunnin pari ihan omissa oloissani omissa puuhissani ennen kuin kukaan muu perheestä herää. Härre, koira tai kissa siis ja yleensä vapaapäivinä nuo nukkuvatkin myöhempään kuin minä. Työpäivinä on hieman eri asia sillä useimpina päivinä mun pitää olla työmaalla jo kello kuusi ja olen joutunutkin tekemään aamuista reippaampia. Herääminen, pesut ja pisut, kahvi, aamupuuro ja töihinlähtö. Luppoaikaa jää semmoset 15 min mikä on todella vähän, mutta tällä mennään tällä hetkellä. Vaikka aikaiset työaamut ovat reipastahtisia, mielialani on silti aina yhtä iloinen ja positiivisen odottava. On mukava aloittaa uusi päivä joka päivä.

Rynke4592

Koko viikon mukavimpia hetkiä mulle ovat pitkät sunnutaiaamupalat joita harrastamme härren kanssa aina kuin mahdollista. Silloin aamupalapöydässä on puuroa, herkkujogurttia, croissanttia, hedelmiä, sämpylää, mysliä, marjoja ja kaikkea tällaista. Viime sunnuntain aamupalaherkku oli croissantit kirsikkahillolla. Syömisten lisäksi näissä aamupalahetkissä on aina kahvia ja aamumehua. Joo, aamumehua. Olen kutsunut jo vuositolkulla tuoremehua aamumehuksi ja sitä on aina meidän sunnuntaiaamupalalla. Aamumehu on milloin mitäkin, yleensä litran pönikkä tuoremehua joka valitaan syvällä hartaudella joka kerta. Omien sen hetkisten halujen ja himojen mukaan. =)

2016-02-26-kl.-12.02

Koska itse olen jo aamulla hyvällä tuulella niin tuli aika yllätyksenä, että suuri osa suomalaisista ei välttämättä ole aamulla hyvällä tuulella. Toivottavasti sinä olet.

Classic-Rynke4675

Tässä vielä Rynkeby God Morgenin tekstinpätkä jonka haluan, että luette. Inspiroiva, energiaa ja mietittävää antava teksti.

”Useat tutkimukset osoittavat Pohjoismaiden asukkaiden kuuluvan maailman onnellismpiin ihmisiin. Tämä ei kuitenkaan koske aamuja: joka kolmas pohjoismaalainen kertoo aloittavansa aamunsa huonolla tuulella.

God Morgen aloittaa tehtävänsä parantaakseen Pohjoismaiden asukkaiden aamuista mielialaa 

Hyvä aamu asettaa puitteet hyvälle päivälle, hyvälle viikolle – ja viime kädessä paremmalle, terveemmälle ja onnellisemmalle elämälle. Hyvästä aamusta seuraava positiivinen   mieliala heijastuu  samalla myös ympäristöön. Oikeanlaisella alulla päivälle on siis suuri vaikutus sekä henkilökohtaiseen hyvinvointiimme että toimintaamme yhdessä. 

Vaikka Pohjoismaiden asukkaat on useaan otteeseen kruunattu joukoksi maailman onnellisimpia ihmisiä, aamuinen mieliala vaikuttaa laahaavan perässä. Miltei puolet pohjoismaalaisista (49,3%) ei pidä itseään aamuihmisinä, kun taas kolmasosa (32%) aloittaa arkipäivänsä huonolla tuulella. 

Rynkeby God  Morgen on ottanut tehtäväkseen parantaa Pohjoismaiden asukkaiden  aamuista mielialaa – ja inspiroida parempia aamuja uusien oivallusten, mielialamittausten ja motivaation avulla.”

 

Inspiroidu paremmista aamuista osoitteessa: http://godmorgen.com/fi 

 

Mainokset

6 thoughts on “Tänään on hyvä päivä!

 1. Ja mukavaa onkin tulla töihin aina aamuvuoroina kun tietää että ainakin sä oot hyvällä tuulella, pitää paikkansa aina! 🙂

  Tykkää

 2. Täällä yksi aamuihminen. Mukana jo isä ihmettelisin aamupirteyttä ja tässä kerran mies vuorostaan tokaisi, että miten voi olla noin pirteä aamulla. En mä ensimmäiseen 10 minuuttiin ookaan pirteä, mut sit lähtee 😀
  Tuoremehua tulee ostettua myös joskus viikonloppuisin, ennen join joka aamu, mut aloin vähän rajoittaa 😀

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  Tykkää

 3. Mikä sielujen sympatiaa sitä tunteekin aina, kun lukee toisen aamuihmisen ajatuksia :D. Mä en oo aamupalaihminen, haluun aina sen saman aamiaisen oli sitten melkein mikä päivä tahansa. Mut aamuihminen oon, ehdottomasti! Niin tuttuja fiiliksiä siis :).

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s