Maastopyöräily 3 h

Pyöräily MTB 3 h 1 min

Tänään lähdettiin pitkälle ja kevyelle maastopyörälenkille härren kanssa. Kolmen tunnin niinkutsuttu maisemalenkki, se se oli se meidän suunnitelma.

2016maastolenkura01

Poljettiin siellä sun täällä ja hienot olivatkin maisemat, Tampere on kyllä ehkä maailmankaikkeuden paras paikka olla ja mennä. Nyt me asutaan Pirkkalassa, mutta mulla on toive jos onni vaan siihen suuntaan potkii, että asuisin jo lähivuosina ihan Tampereen ytimessä. Toive siis vasta tässä vaiheessa kun on täällä Pirkkalan perämettässäkin tosi kiva asua. Toteutuu jos toteutuu.

2016maastolenkura06

Vaikka siis Pirkkalassa asutaankin niin Tampereen puolelle lähdettiin pyörinemme polkemaan. Pysähdyttiin monta kertaa ottamaan kuvia koska maisemat vaan olivat niin kauniita ja halusin välittää niitä mun turinoitten lukijoille.

2016maastolenkura02

Eikö inspiroidukin näistä talvisista maastopyöräilykuvista? Tekee ehkä mieli omalle pyörälenkuralle. Jos tekee niin se on ihan parasta, oon silloin saanut liikunnan ilosanomaa etiäpäin kuten aina haluan tehdä. Mää niin haluaisin, että kaikki kekkä haluavat liikunnallista elämää sen saisivat aikaiseksi. Jaksaisivat sinnikkäästi liikkua niin sieltä se sitten jossain vaiheessa menee luihin ja ytimiin ja liikunnallinen elämä tulee ilman kummempia puristuksia. Aikaa liikunnalle ja jostain muusta sitä aikaa pois, niin se menee niillä kekkä sanovat ettei aikaa ole. Liikunta tärkeimpien asioitten joukkoon omissa ajatuksissa niin johan alkaa aikaa löytyä. Tsemppiä vaan!

2016maastolenkura04

Niinkin hassut pyöräkuviot olivat, että mää kellä ei oo omaa maastoyörää poljin härren rakkaalla =D pyörällä ja härre polki eräältä ystävälliseltä ihmiseltä vuokraamallaan pyörällä. Mulla oli täysjousto- ja härrellä jäykkäperäpyörä.

2016maastolenkura05

Hyvin ollaan pärjätty yhdellä maastopyörällä sen jälkeen kun omani myin pois. Silloin joskus ja jouluna kun yhdessä välttämättä halutaan maastopyörälenkille niin pyörän voi oikeesti joltakulta vuokrata lenkin ajaksi.

2016maastolenkura10

Mukavaa jutteluvauhtia poljettiin ja ihailtiin maisemia. Kyllä se vaan tämmösen täti-ihmisen sielu lepää tuolla luonnossa lumen ja puitten keskellä järvinäkymissä. Tänään olisi ollut hieno hiihtokelikin, mutta kyllä maastopyöräily voitti sata nolla.

2016maastolenkura03

Oltiin syöty maittava ei ehkä niin monipuolinen, mutta monimutkainen aamupala, sillä jaksoi hyvin polkea. Oli kaurapuuroa, appelsiinia ja päärynää, croissanttia ja kirsikkamarmeladia, cafe au laitit kertaa kaksi molemmille. Semmonen aamupala. Monimutkaisen aamupalasta teki se, että croissantit tein semmosesta säilykepurkin näköisestä croissantintekopurtilosta jossa oli valmis taikina sisällä. =D Mulla oli hauskaa kun availin sitä purkkia ja koko taikinarulla putos koirankaravaiselle keittiön lattialle. No, hyviä niistä tuli kuitenkin, mahdollisista karvoista huolimatta. =D

2016maastolenkura08

Poljettiin kotiin jotain Pirkkalan melko uusia teitä josta näkyi Näsinneulakin, kuva alla:

2016maastolenkura09

Tää oli oikein hyvä liikuntapäätös tälle viikolle. Kiitos.

2016maastolenkura07

Lenkin jälkeen eiliseltä jäänyttä tortillasapuskaa nassuun. Mun tortillassa oli Anamma-kasvispaloja, salaattia, kurkkua, maissia, Oatly creme fraiche -soosia, ananassalsaa. Noita ainakin.

2016maastolenkura11
Tortillasapuskaa.
2016maastolenkura12
Tämmösestä purkista aamun croissantit.
2016maastolenkura13
Uppos. Kirsikkamarmeladi oli merkkiä Filos, oikein hyvää suosittelen.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

 

Mainokset

2 thoughts on “Maastopyöräily 3 h

 1. Heippa ja kiitoksia ihanasta konstailemattomasta blogista jota toinen yli nelikymppinenkin täti jaksaa lukea. Pari kysymystä asioista joihin sulla on varmasti kokemusperäistä tietoa. Eli oma suosikkisi ns. talvimallin pyöräilyhousuista (omat parit hutiostokset… toiset on niin omituista kangasta, että hiertää kalsareidenkin läpi ja toiset vaan valuu selkäpuolelta)? Entäpä sinun suosikkisi kasvisperäisistä tuorejuuston korvaajista? Mukavaa treenimatkaa kohti kesän haasteita!

  Tykkää

  1. Heippa ja kiitos itsellesi kun luet. =)
   Mulla ei oo talvimallin pyöräilyhousuja, pistän lyhytpunttiset pyöräilyhousut hiihtohousujen alle ja siinä se.

   Tuorejuuston korvikkeista kokeilematta on Oatlyn ”tuorejuusto” ja sen luulen olevan mun suosikki, ostan heti kun jostain kaupasta löydän. Uutuustuote eikä vielä joka paikassa.

   Kiitos. =)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s