Hukkuuko treeni-into?

Jos on vaarassa treeni-innon hiipuminen niin tässä ne mua inspiroivimmat ja treenaamaan taatusti saavat blogit joissa käyn kyyläämässä uusia ja vanhoja postauksia silloin kun intoa tai ennemminkin inspiraatiota haluan:

Monna treenaa, Super fit me, Tickle Your Fancy. 

Siinä ne treeni-inspiroivimmat blogit joille yhteistä ovat ainakin monet värikkäät kuvat ja muthan saa inspiroitumaan hyvillä kuvilla asiassa kuin asiassa, olen sillä tavalla hyvin visuaalinen ihminen. Pelkkä teksti ei riitä, pitää olla kuvaa.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

En perhana saa tätä liikuntapaivakirja.com osoitetta lisättyä Blogloviniin kun sähelsin oikein urakalla sitä kautta blogiani seuraajien kanssa. En kestä etten saa asiaa kuntoon ja seuraajia siirrettyä tähän osoitteeseen. Mutta kyllä se jossain vaiheessa ratkee. Siihen asti ainakin blogin Facen kautta tulee jokainen päivitys tietoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pattitilanne?
Mainokset

6 thoughts on “Hukkuuko treeni-into?

      1. Ai, mutta nyt ainaski on 🙂 En ole sitten varma, mikä se edellinen oli, mutta nyt ainakin löydän liikuntapäiväkirja.com

        Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s