Nousevavauhtinen juoksu juoksumatolla

juoksuamatolla02

Juoksu 1 h,
keskisyke 147.

Voima 26 min.

Mukava aamu ja aamupäivä ollut meikäläisellä. Heräsin, vein koiraa lenkille ja aika pian lähdettiin härren kanssa kuntosalille ja siellä juoksumatolle tekemään nousevasykkeinen juoksu.

15 min alkuhölköttely, 10 min sykkeellä 153, 10 min sykkeellä 158, 10 min sykkeellä 164 ja 15 min loppuhölköttely. Semmonen juoksu, hiki tuli, kivaa oli, hyvin meni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
GoGo Partolassa on hyvät juoksumatot.

Nykyään kun käyn kuntosalilla teen aina alkulämmittelyn juoksumatolla ja sen takia haluaisin salikengikseni juoksutossut ja nimenomaan tämmöset samanlaiset Adidaksen tohvelit mitkä mulla on valkoisena.  Sitten olisi sisä- ja ulkojuoksutossut erikseen eikä tarttisi peseskellä likaisia tossunpohjia.

Juoksun jälkeen jäin vielä tekemään vatsalihastreeniä ja kokeilin jotain käsipainohommeliakin mitä olin nähnyt toisella salilla jonkun tekevän. Pikku venyttelyt ja kotiin kahvin keittoon ja tässä sitä nyt ollaan kahvikupponen kätösessä kirjoittamassa blogitekstiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jumppapallon kanssa touhuamista.

Tämä kuntosali on nyt remontoitu ja tilat ovat hyvät, mutta on mulla pari miinusta jotka häiritsevät mua tai ainakin se häiritsee, että jumppapallot ja jotkut jumppamatot ovat todella todella likaisia. Tulee valkoiset lenkkaritkin niistä likaiseksi, en tykkää. Ja sit se minkä olen huomannut muillakin saleilla, että ei välttämättä ole seinäpinta-alaa missä treenata käsilläseisontoja tai seinälle kapuamisia ja semmosia. Ei vaan oo, mutta pitäisi kyllä olla jos itte saisin päättää.

Loppuun vielä kuva mun tavallisesta iltapalasta. Leipää, jotain kasvisjogurttia. Tässä poikkeuksena höyrytettyä parsakaalia jota härre oli ostanut ja jota haaveili iltapalaksi. Härre siis haaveili ja sitten hän laittoi kuvan omasta iltapalastansa Facebookiin ja sitten tottakai sinne tuli pari inhottavaa kommenttia missä arvosteltiin näitä syömisiä ikävällä tavalla. Epäkohteliasta käytöstä jota en voi sietää, vain junttieinarit sanovat toisten ruuista jotain, että hyi + kirosana. Mulla meinaa ihan hermo mennä ja sitten kun se vielä joskus yhdistetään siihen, että minä muka syötän härrelle härren ruuat ja hän raukkaparka ei saa kotona syödä lihaa. Että minä määräisin mitä härre suuhunsa laittaa. Voi jumalauta mitä pönttöpääkommentteja, nyt se hermo sitten meni. Niin isosti, että jos olisin radikaalihuligaani en olisi enää koskaan tekemisissä kenenkään kanssa ketkä syövät tehotuotettua broileria. Mur olen vihainen.

iltapalaah
Namimaiskis, iso ja hyvä iltapala.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

6 thoughts on “Nousevavauhtinen juoksu juoksumatolla

 1. Haudi,
  Eksyin tänne toisen blogin kautta, ja olipas osuva teksti 😊
  Itsekin olen kasvissyöjä, mutta syököön tuo toinen mitä mielensä tekee (toki mun pöperöt on aina kelvannu myös)! Niillä ulkopuolisilla vaan tuntuu olevan ihme käsityksiä siitä, miten me tää hoidetaan..
  Harjoittelen ite puolimaratoonille ja sain tuosta juoksustasi lisää motivaatiota, kiitos siitä ja iltapalakin on aika nams! 👌

  Tykkää

  1. Hei mukava, että eksyit.
   Mää oon kans justiinsa samaa mieltä, että aivan sama mitä toiset syövät. Meillä syödään kyllä pääasiassa vegaanista sapuskaa ja kissa on se joka eniten lilhaa täällä kotona syö. =D Toki härre käy joka työpäivä lounaspaikassa syömässä joten hänen ruokavalionsa on sekaani kuten vegaanipiireissä sanotaan. =D

   Hei tsemppiä miljoonasti treenaamiseen! Meikäläinen lähtee kohta parin tunnin sunnuntailenkille.

   Tykkää

 2. Mä kun just hymyssä suin ihastelin härren iltapalan vihreyttä ja himoitsin avocadoleipää, niin sitten joku keksii haukkua koko komeuden. Jösses. Ihan omana tietonaan jos pitäis, niin hyvä olis.

  Mutta joo, juoksumatolla saa olla hyvät juoksulenkkarit. Mun kokemus mattojuoksusta on se, että jalat on siinä kovemmalla kuin maantiejuoksussa. Mulla on tuolla laatikossa uudet lenkkarit odottamassa kesäkatuja, taidan ajaa ne sisään matolla. 😊

  Tykkää

  1. No nii-i. Meinasin kommentoida siihen ketjuun kaikenlaista, mutta parempi pitää suu supussa. Sanon sitten livenä jos tilanne tulee. =D

   Mulle on ihan selvä, että normaaleissa juoksutossuissa juoksumatolla ehdottomasti. Joskus oon juossut muilla enkä käsitä miksi enkä niin enää tee. Tänään ehkä mennään matolle juoksemaan, riippuu kelistä. Lunta on ainakin tupruttanut melko valtavasti.

   Tykkää

 3. Hei, mäkin olen sit sekaani! Tosin niin päin että saan vapaasti olla kasvissyöjä työmaalla eväineni, kun taas kotona syödään kaikki samaa liharuokaa. Muut perheenjäsenet kun eivät vaan millään ymmärrä kasvisruokaa, niin en jaksa asiasta alkaa saarnaamaan tai vääntämään turhan päiten kun mulle kuitenkin menee kaikki, vaikka lihan käyttöä haluankin vähentää omalta kohdaltani. Antaa asian kehittyä rauhassa ja jokaisen ”tehdä makkaran mieleisekseen”. Ja antaa kateellisten huudella, omaa pahaa oloansahan ne sillä vain purkaa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s