Tänään tätä tulevaisuudessa tota

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Salilla on oltu.

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Heissulivei ja terveisiä rennolta, levänneeltä ja liikunnalliselta minulta. =) Olen päässyt tänään 14:00 töistä ja päivän liikunnat ovat joskus 18:30 jälkeen jatkuen sinne puoli kymppiin ja huomenna menen töihin vasta kello kolmeksitoista ja työpäivä on erikoismittainen vaivaiset kuusi tuntia. Tuntuu ihan luksukselta.

Jatkossa kirjoitan kaikki postaukset tänne osoitteeseen vaikka jatkan kirjoittamista vanhaan blogiosoitteeseeni myös. Vanha eli jaanaba.fitfashion.fi -osoite on olemassa jonnekin maaliskuun alkuun.

Eilen oli hyvä 40 minuutin juoksu juoksumatolla jonka jälkeen salitreeni kolmen porukalla. Mahtavia liikkeitä. Mää oon aika innoissani kuntosalitreenaamisesta, sekä vapaillapainoilla että varsinkin kehonpainolla. Tykkään miljoonasti ja nyt on varsinkin ojentajat kipeenä penkkidipin jälkeen. Hyvä liike on se. =)

Mulla on  vielä jonnekin maaliskuun loppuun asti jäljellä personal trainer -koulutusta. Silloin on teoriakoe ja näyttökoe. Näyttökokeessa mää teen näyttökoeasiakkaalleni ainakin salitreenin ja myös kuuluu jotain pyöräergotestiä ja rasvaprosentin mittausta sun muuta. Jos ne kokeet läpäisen niin saan kätöseeni personal trainerin paperit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Härren ja ystävä Teijan kanssa salilla.

Viime viikonloppuna oltiin härren kanssa Vierumäellä Suomen Triathlonliiton valmentajakoulutuksen ykköskurssin kakkosviikonlopussa. Hahha mikä lausehirviö. Mutta niin sieltä tultiin todistukset kourassa kotiin molemmat meistä ja suunnitelmissa on jatkaa ylemmille tasoille heti kun koulutuksia järjestetään. Härre on vääntänyt triathlonohjelmaa ja ollut ”valmentajan” roolissa jo parille persoonalle tässä menneinä kuukausina ja meikäläinen kans.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Todistuksia.

Ja kuten jo kirjoitinkin niin tulevaisuudensuunnitelmia ihmisten liikuttamisen suhteen on. Keväällä starttaa, huhtikuun lopussa tai toukokuussa mun ja härren vetämä juoksuryhmä joka kokoontuu kerran viikossa. Aloittelijoille ja enemmän juosseille molemmille. Vedetään juoksutreeniä kullekin sopivalla tasolla ja annetaan juoksuohjelma kätöseen mitä voi noudattaa. Annetaan neuvoja ja opastetaan tekniikkaa ja kaikkea kivaa ja vielä vähän kivempaa sillä liikunta on kivaa. Kiva. Semmosta suunnitellaan ja informaatiota laitan blogiin heti kun saan mainosta kasaan ja kaikki muukin on valmiiksi mietitty kustannuksineen päivineen. Joskus siis maalis-huhtikuussa on tarkan informaation aika. Sen voin kuitenkin jo nyt sanoa, että se mitä osallistumiseen eniten tarvitsee on into.

Juoksu on semmonen laji joka kiinnostaa monia ja juoksuharrastuksen aloittaminen on mahdollista vaikka olisi aina ajatellut, että kiinnostaa mutta ei oo mua varten. Juoksu on vaikka kuinka monia varten sen oon jo nähnyt moneen kertaan. Olit sitten iso tai pieni vanha tai nuori niin juoksu saattaa hyvinkin sopia juuri sulle.

Meikäläisen tämän päivän liikunnat on joku 1 h 20 min juoksu ja vajaa tunnin uinti.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

2 thoughts on “Tänään tätä tulevaisuudessa tota

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s