Oman itseni herra

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jossain vaiheessa pikapuoliin alan kirjoitella näitä turinoitani osoitteessa liikuntapaivakirja.com. Olen sinne jo käynyt vähän muokkaamassa ulkoasua ja toivottavasti pian kirjoitan blogia pelkästään tuossa osoitteessa ja tämä nykyinen on sitten enää väsynyt muisto vain.

Moni tietenkin aina ihmettelee miksi joku blogi muuttaa jonnekin. Noh, itse välttelen viimeiseen asti sitä, että joutuisin tilanteeseen missä musta hyödytään pisnismielessä ja itse en hyötyisi mitään.

Aika uudelle blogille on juuri sopiva. Meillä alkaa kevään korvalla tai keväällä härren ja mun vetämä juoksuryhmä aloittelijoille sekä enemmän juosseille. Siittä tulee informaatiota viimeistään maaliskuun lopussa uuteen blogiin. Ollaan molemmat innoissamme varsinkin kun viime viikonloppuna saatiin päätökseen Triathlonliiton valmennuskoulutus. Ykköstason koulutus, muutama taso on vielä jäljellä.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

20 thoughts on “Oman itseni herra

 1. Hianoo hei! Jaa oliko härreki siellä koulutuksessa? En jotenki oo tajunnu tai tienny.

  Kysyinki sulta instassa mutta ehkä et huomannu tai arvannu että olin tosissaan mutta saako sulta jossain vaiheessa vaikka ostaa jotain apua ruokavalion hallintaan?

  Tykkää

  1. Perskule kun en aina muista sinne instaan vastailla. Luin kyllä sen kommentin, kiitos. =) Jossain vaiheessa saa apua, sanotaanko maaliskuun jälkeen. Sitten saa. =)

   OItiin koulutuksessa molemmat ja hianoo oli, tiatoo tuli valtavasti. Vielä kun osataan kaikki hyödyntää käytännössä niin hyvä. En oo tosta koulutuksesta oikein huudellut kun en koskaan kerkiä kirjoittaa niin paljon kuin haluaisin.

   Tykkää

 2. Aivan loistavaa! Hienoa että alatte pitämään Juoksukoulua!! Sellaisen kautta itsekin aikoinaan sain kipinän harjoitteluun! Ei voi kuin ihailla!

  Tsemiä!

  Tykkää

 3. Hienoa, samat suunnitelmat kuin itselläni =) sisublogi.fi -osoitteesta tulee kevään korvalla löytämään minun jorinani. Oikeastaan, kaipasinkin jo muutosta, joten sinällään tämä tuli sopivaan saumaan…

  Onnea uudelle sivustolle! Ja juoksukoululle! Hienoa!

  Tykkää

 4. Hurjan paljon onnea ”uuteen” blogiin ja ymmärrän ehdottomasti idean. 🙂 Itseltäni on jäänyt blogien luku fitfashionissa tosi vähälle ja suorastaan mielummin tulen vierailulle omaan osoitteeseen. 😉

  Tykkää

 5. Hienoo hei kaikki noi jutut! Oma sivu, juoksukoulu, triathlonvalmennuskoulu ja se, että härrekin vihdoin virallistaa valmentajatouhunsa koulutuksen myötä. 😁 Ja teette noita juttuja yhdessä! Kun te ootte hyviä!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s