Että semmonen henkinen kantti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun mehupaasto alkoi maanantai-aamuna ihan hyvin ja loppui tiistai-iltana ihan huonosti. Hahha. Maanantaipäivän aikana alkanut päänsärky kehittyi valtavaksi ja tiistainkin kärsin melko huonosta olosta päänsäryn takia ja lopulta halusin lopettaa kärsimykseni ja söin iltapalan kahveineen päivineen.

Luulen, että ikävä päänsärky johtui enemmänkin kahvinjuonnin puutteesta kuin itse mehupaastosta. Se kuitenkin oli niin kamala, että jos se olisi jatkunut niin en olisi voinut mennä enää seuraavana päivänä töihin joten näin tässä nyt kävi.

Ei ihan heti tee mieli yrittää uudelleen.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

14 thoughts on “Että semmonen henkinen kantti

 1. Mulle kävi aikanaan vähän samalla tavalla. Neljä päivää paastosin, mutta oli huono olo koko ajan. 😳

  Tykkää

  1. Ei se ole kantista kiinni, oli varmasti fiksua keskeyttää. Paasto ei sovi kaikille.
   Olisin kyllä neuvonut – ja on paaston kanssa ns standardi tapa tehdä – että kahvi ja alkoholi pitää lopettaa viimeistään viikkoa ennen, osana paastoon laskeutumista. Laskeutuminen ja lopetus ovat ratkaisevia kokonaisuuden kannalta. Voi olla, että kokemus olisi silloin toinen.
   Paastoon reagointi on silti yksilöllistä. Itselläni on lukiovuosilta huippukokemus. Ei nälkää, väsymystä tai muita ongelmia, ja uskomattoman vireänä toiminut mieli. (Todisteeksi osuu psykankurssin testejä joissa suoriutuminen oli ihan omalla tasollaan.)
   En silti aio enää toistaa kokeilua. Aikuisiällä kroppa vaatii ruokaa toisella tarkkuudella kuin nuorena ja vatsa kramppaa jo välipalan unohdettua. Toisille paasto ei sovi koskaan, lukiokaverini jätti paastokokeilun yhteen päivään kun syömättömyys johti oksenteluun.

   Tykkää

   1. Niin ja ei varmaan ookaan lopulta kantista kiinni. Eikä ollut oikein muuta mahdollisuutta kuin keskeyttää tai sitten hakea sairauslomaa kun en olisi voinut töitä tehdä. No sehän ei käy. Toisaalta tekisi vielä mieli kokeilla siten, että kunnolla himmaisin kahvinjuontia ennen paastoa. Ehkä kokeilen joskus vaikka olotila oli paha ja sen takia ei tekisi mieli koikeilla. =)

    Tykkää

  2. Kun paastoaa; kunot lähtee liikelle…sen huomaa ruokailun muuttuessa. Kuonat pitää poistaa suolihuuhtlulla, niin ei tuu huono olo. Tarvikkeet suolihuuhteluun saa apteekista.

   Tykkää

 2. Oikea ratkaisu. Osapaasto voisi olla kokeilun arvoinen jos toiste asiaa mietit. Itse tekisin kyllä juomat ihan itse enkä ostaisi kaupasta. Ja tuo kahvinjuonti pitäisi lopettaa jo ennen paastoa tai päänsärky on monesti taattu.

  Toisaalta harmi kun sait huonon kokemuksen 😦

  Tykkää

 3. Mulle olis varmaan tullu keskeytys jo ekana iltana, viimeistään yöllä olisin käyny jääkaapilla itseltäni salaa. 😊

  Tykkää

 4. Nou hätä, kokeillahan sä sitä halusitkin, ja nyt on kokeiltu. Kokemushan se on tämäkin ja hyvää tietoa paastosta muille sitä harkitseville. Eikä olis ollu mitään järkeä jatkaa jos vointi on kokoajan huono. Toivottavasti voit jo paremmin!
  Itse en ole paastoihin uskaltautunut lainkaan, kun olo heikkenee nopeasti jos jättää ruokailuja väliin. Tää taas todistaa vain sen että kaikki ei kaikille sovi kun jokainen on erilainen.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s