Evoke Protein Crunch – luonnollista energiaa

PATUKKAVINKKI! (Evoke-proteiinipatukat saatu)

Mulle on nykyään tärkeää mitä syömäni proteiinipatukka sisältää, siinä pitää olla vain hyviä ainesosia enkä enää söisi suurinta osaa patukoista mitä joskus ennen. Ainesosaluetteloa lueskelemalla pystyy hyvin pitkälle määrittelemään kannattaako jotain esimerkiksi patukkaa suuhunsa pistää.

Joten ensimmäisenä kun Evokepatukoita käsiini sain luin ainesosaluettelon ja patukoissa ei oo mitään ihmeellistä vaan koko sisältö on oman seulani läpäisevä. Evoke mainostaa patukkaansa muunmuassa näin: ”Evoke Protein Crunch haastaa proteiinipatukkamarkkinat tuotteella joka ei sisällä mitään epämääräisiä keinoaineita! Patukassa on puhtaita raaka-aineita ja makeutuskin on hoidettu ilman sokeria.” 

Olen ylläolevan mainospuheen kanssa täysin samaa mieltä ja nyt kun oon muutaman Evoke-patukan päässyt mussuttamaan niin oma mielipiteeni on, että hyviä ovat kuten myös saman virman proteiinimehu mitä oon täällä blogissani useasti toitottanut. Evoke proteiinimehu nimittäin.

#evokepatukka
#evokepatukka

Patukoita on kahdenlaisia, Choco-Raisin eli suklaarusina ja Red Berries eli punaiset marjat. Molemmat hyviä ja jos olisi pakko sanoa kumpi maku on parempi niin kallistuisin Choco-Raisinin puoleen. Patukoita ollaan härren kanssa jo syöty ainakin uintitreenin jälkeen ja tänään härrellä oli parin tunnin juoksumattolenkuralla tunnin kohdalla #evokepatukka-tauko. Hyvin upposi.

Tässäkin #evokepatukka =D
Tässäkin #evokepatukka =D

Suklaarusina ainesosat

Agavesiirappi, riisisiirappi, soijamurskaa, soijapaloja (soijaproteiini, tapiokatärkkelys, suola), soijapaloja (soijaproteiini, kaakao 0,8 %, tapiokatärkkelys), manteleita 6,0 %, soijaproteiinia, rusinoita 4,2 %, soijaöljyä, kaakaonibsejä 1,8 %, emulgointiaine (soijalesitiini), aromit.

Allergiatiedote: Sisältää soijaa ja pähkinöitä. Tuotetaan linjalla, jossa käsitellään maapähkinää. Saattaa sisältää jäämiä maidosta ja maapähkinöistä.

Alkuperämaa: Hollanti

Ravintosisältö / 100 g // patukka (42 g)
Energiaa (kJ), 1742 // 731
Energiaa (kcal), 414 // 174
Proteiinia (g), 30,5 // 12,8
Hiilihydraatteja (g), 43 // 18
– joista sokereita (g), 33 // 13,8
Rasvaa (g), 12,4 // 5,2
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja (g), 2,2 // 0,9
Natriumia (g), 0,36 // 0,152

Punaiset Marjat ainesosat

Agavesiirappi, riisisiirappi, soijamurskaa, soijapaloja (soijaproteiini, tapiokatärkkelys, suola), manteleita 6,1 %, soijaproteiini, kuivattuja karpaloita (ananasmehusiirappia, karpaloita 1,5 %, auringonkukkaöljyä), soijaöljy, mustikoita 0,9 %, mansikoita 0,9 %, emulgointiaine (soijalesitiini), aromit.

Allergiatiedote: Sisältää soijaa ja pähkinöitä. Tuotetaan linjalla, jossa käsitellään maapähkinää. Saattaa sisältää jäämiä maidosta ja maapähkinöistä.

Alkuperämaa: Hollanti

Ravintosisältö / 100 g // patukka (42 g)
Energiaa (kJ), 1736 // 729
Energiaa (kcal), 412 // 173
Proteiinia (g), 30,6 // 12,9
Hiilihydraatteja (g), 43,8 // 18,4
– joista sokereita (g), 33,1 // 13,9
Rasvaa (g), 11,8 // 4,9
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja (g), 1,7 // 0,7
Natriumia (g), 0,4 // 0,168

Ai niin, Tampereen suunnalla ja varsinkin Pirkkalan suunnalla patukoita on tulossa myyntiin ainakin mun lähikauppaan Pirkkalan Citymarkettiin.

Ugh, olen patukkani puhunut.

Evoke Energy Facebookissa.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s