Jokanaisen juoksukirja

Jessica Almenäs & Lovisa Sandström:
Jokanaisen juoksukirja (kirja saatu blogin kautta)

Oma juoksuharrastukseni alkoi jotain kymmenen vuotta sitten. Olin sitä ennen jo muutaman vuoden harrastanut säännöllisesti uintia, rullaluistelua, kuntopyörällä polkemista, hiihtoa. Jossain vaiheessa innostuin juoksemisesta ja aika pian se meni siihen, että kävin lenkillä 3–5 kertaa viikossa, yksin. Olin asettanut itselleni tavoitteen, että viidesti viikossa liikuntaa ja siittä pidin kiinni.

En muista tarkkaan omia mietteitä ensimmäisen juoksuvuoteni juoksuista, mutta kyllä siinä itseään piti patistaa lenkille. Hienoa se kuitenkin oli alusta asti ja juoksinkin onnistuneesti ja ennen kaikkea innostuneesti monta vuotta kunnes repertuaari laajeni triathloniin ja triathlonin parissa ollaan edelleen. Yksin liikkuminen on muuttunut härren tai kavereitten kanssa treenaamiseksi ja molemmissa on hyvät puolensa ehdottomasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juoksu on todella mukava harrastus ja siihen kyllä pääsee kiinni vaikkei olisi aiemmin juossutkaan, riittää kun haaveilee juoksuharrastuksesta, siittä se lähtee. Kunnon juoksutossut jalkaan ja päälle juoksuvermeet niin ollaan jo pitkällä.

Tässä tuleekin hyvä kirjavinkki tai kirjalahjavinkki juoksijoille:

Oon lukenut jo muutamaan otteeseen Jokanaisen jouksukirjaa, tutustunut siihen ihan kunnolla kannesta kanteen ja kirja on osoittanut olevansa on hyvä, todella inspiroiva ja sopii sekä aloittelevalle juoksijalle että jo enemmänkin juosselle juoksijalle. Juoksukirja naisilta naisille.

Kirjassa on paljon asiaa, melkein 200 sivua, tekstiä on mukava lukea, kirja on kirjoitettu innostavasti ja tietoa on paljon. On asiaa juoksutekniikasta, treeniohjelmia, motivaatiosta, syömisistä. Kirjan olemus on kaunis ja kuvat inspiroivia mikä on ainakin mulle tosi tärkeä juttu.

Kirjassa on tosiaan juoksuohjelmia aina 5 km:n tavoitteesta maratoniin asti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

”Täydellinen opas- ja inspiraatiokirja naisille, jotka haluavat aloittaa juoksemisen tai viedä juoksuharjoituksensa uudelle tasolle.

Jessica Almenäs ja Lovisa Sandström tarjoavat juuri sinulle sopivan harjoitusohjelman, tähtäsitpä sitten muutaman kilometrin lenkkeilyyn tai maratoniin, olitpa raskaana tai hiljattain synnyttänyt, halusitpa oppia juoksemaan paremmin tai pudottaa painoasi juoksemalla.

Kirja sisältää paljon lihaskuntoharjoituksia, jotka vahvistavat juoksuaskelta, kiinteyttävät vartaloa ja takamusta sekä antavat uutta potkua juoksuharjoitteluun. Saat myös parhaat ravitsemusvinkit sekä ohjeet tavallisimpien juoksuvammojen ehkäisyyn ja hoitoon.

Naisen fysiologian ja elämäntilanteet huomioonottava teos on täydellinen treeniopas jokaiselle naiselle iästä tai kunnosta riippumatta.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minervakustannus.fi

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

2 thoughts on “Jokanaisen juoksukirja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s