Taudin loppu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puhhuh alan olla tosi väsynyt tähän sairastamiseeen, mutta onneksi sen loppu taitaa häämöttää ny. Yli viikon oon ollut sairaana (nuhayskäkuumejamitäkaikkee) ja niistä neljä päivää pois töistä. Maanantaina kävin aamukuudelta kokeilemassa työntekoa, mutta eihän siittä mitään tullut kun meinasin kuukahtaa sinne ja painelinkin takaisin kotio sairastamaan.

Mutta nyt. Nyt juuri äsken tajusin, että oon tainnut parantua. Sen kyllä huomaa, tekee mieli tehdä kaikkea ja siihen olisi energiaakin eikä melkein malta olla kotona vaikka tietää, että vielä tämä päivä pitää olla rauhakseltaan ja sitten vasta huomenna miettiä mitähän sitä tekis.

Mulla on nyt uudet kuviot salitreenaamiseeni. Me ollaan vaihdettu salia edellisen jäsenyyden loputtua. Päädyttiin GoGo Expressiin jossa kuukausihinta on todella edullinen 18 € ja sattui todella mukavasti kun Pirkkalan GoGo Expressistä saa tämän kuun loppuun remonttitarjouksena jäsenyyden joka kattaa kaikki muutkin GoGo Express -salit. Jee, sehän me otettiin härren ja ystävä Teijan kanssa.

Vielä en oo päässyt uudelle salille koska olen ollut kipeä, mutta ajattelin jo huomenna työpäivän jälkeen mennä vähän elvytteleen treenaamista yli viikon tauon jälkeen. Suunnitelma on se, että kahdesti viikossa käydään edelleen kolmistaan (mää, härre ja ystävä Teija) salilla tekemässä koko vartalon treeni ja sitten mää aion sen lisäksi pari kertaa viikossa pompsahtaa suoraan työpäivän jälkeen Pirkkalan salille tekemään mitä milloinkin. Pirkkalan sali on mun työmatkan varrella.

Tässä kotona möllöttäessa ja tautia parannellessa on todellakin ollut aikaa surffailla netissä ja sitä oon tehnytkin ihan huolella. Lähinnä hakenut ja saanut inspiraatiota omaan elämääni, sekä liikuntaan että muihin touhuihini. Super fit me -blogi on ollut ihan super inspiroimaan mua. Myös Martina Aitolehden blogi jossa hän parasta aikaa kertoo omasta treeniviikostansa. Martina on mun idoli.

Oma treenihuonekin odottaa tervettä minua.
Oma treenihuonekin odottaa tervettä minua.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s