Minä nautin

Olen ollut viikon kipeänä joten treenipostauksia joudutaan vielä odottelemaan hetken matkaa, mutta kyllähän mulla muuta asiaa voi olla varsinkin kun en jaksa vaan oll.

Jossain lehdessä luki,  että ihmisen voi olla vaikea ymmärtää, että toiset voivat nauttia täysin eri asioista kuin itse nauttii. Jutussa saatettiin tarkoittaa isoja asioita kuten erilaiset elämäntavat. Mää kuitenkin kirjoittelen nyt niistä pienistä asioista mistä nautin jatkuvasti.

Minä nautin isojen asioitten rinnalla myös pienistä:

 1. Talvesta erittäin paljon, nyt täällä Tampereen kupeessa on lunta yllin kyllin ja se on kivaa. Pakkanen kans. Haluaisin asua myös Lapissa.
 2. Hyvästä kahvista, oon tavoitellut ja saanut kahvista itselleni herkun ja nautiskelen sillä sokeristen kaloripommien sijaan. Ollaan keitelty kahvimme pressopannulla jo jonkin aikaa mikä on ollut loistava ratkaisu sillä sillä keitettynä kahvi on vieläkin parempaa kuin normaalilla kahvinkeittimellä. Ostan kaupasta vain lempikahvejani, yleensä mallia Arvid Nordquist vaikka saatankin joskus kokeilla jotain ihan muuta mutta vielä en ole paremman makuisia löytänyt. Paahto pitää olla tumma tai erittäin tumma. Ehkä maksaa enemmän, mutta se on sen arvoista minulle.
 3. Koiran kanssa lumihangessa tarpominen. Kunnon säänmukaiset kledjut päälle niin lenkki sujuu hyvällä mielellä. Talvi ❤mortinkanssapihalla
 4. Lomasuunnitelmista, aina. Tällä hetkellä suunnitellaan pyörätreeniviikkoa Mallorcalle huhtikuussa, Alcudian alueelle voi jee. Pidän töistä kesälomaa viikon verran huhtikuussa niin päästään pyöräilemään, en meinaa jaksaa odottaa. Edellisestä ulkomaanreissusta on jo tovi, kohta hitto vuosi siittä kun olin yksin Turkissa. 🙂 Parhaimpia lomiani ikinä, Turkista löytyy se toisenlainenkin puoli.
 5. Froosh-smoothieista ne on niin namia ja ostan niitä silloin kun haluan vähän tuhlailla.  🙂OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 6. Muitten ihmisten huomioimisesta ja auttamisesta. Mun empatia on kasvanut iän myötä vieläkin isompiin mittoihin ja joskus en meinaa pystyä olemaan itseni kanssa kun kuulen jonkun ihmisen tarinan jos se sattuu olemaan enemmän surullinen kuin iloinen. Se on kamalaa, mutta uskon että empatia on silti hyvä ominaisuus minussa.
 7. Uusista vaatteista. Nautin ihan täysillä uusista kuteista, erityisesti treenikuteista ja jos vaan viittisin ostaisin joka kuukausi jotakin. Mutta en osta sillä vähemmälläkin pärjää. Oon ratkaissut asian niin, että sitten kun ostan niin ostan tosi mieleistä vaikka se olisikin kalliimpaa, silloin se pysyy lempivaatteena hyvässä lykyssä loputtomiin. Vaatteet on ehkä elämäni hienoin turhake.
 8. Vaikka tykkäänkin auttaa ihmisiä, nautin myös siittä että osaan olla niin itsekäs kuin minun tarvii. Otan oman aikani ja elän paljon vain itselleni ja omalle perheelleni johon kuuluu härre, koira ja kissa.
 9. Leipävälipalat. Teetä ja leipää millä täytteillä milloinkin.

  leipa
  Juon teetä oikeastaan joka päivä ainakin syksyllä ja talvella. Kuvan teetä ostin työkaverin vahvasta suosituksesta ja kannatti, maistuu nimittäin.
 10. Kasvissyöjien laajoista valikoimista ruokakaupoissa. On vaikka mitä kuten yllä olevan kuvan leivänpäällisjuusto. Wilmersburgerin kookosöljypohjaiset vegaaniset juustot, nam. S-ryhmä ainakin myy. Itse syön hyvinkin terveellisesti, mutta on täysin mahdollista vegaaninkin syödä erittäin epäterveellisesti toisin kuin usein luullaan. Facebooksita löytyy oma ryhmänsä, Sipsikaljavegaanit.  😯
 11. Arjesta siinä missä viikonlopuistakin. Mulle arkipäivät on aina olleet hyviä päiviä enkä  odota arjen kuluvan nopeasti jotta voin elää viikonloppuna. Elämä on tässä ja nyt. Maanantait on aina olleet kivoja päiviä, ihan lapsesta asti.
 12. Härren kesälomasta. Hänellä on työelämänsä ensimmäinen oikea palkallinen kunnon pituinen kesäloma tänä kesänä nyt kun ei ole enää yrittäjä joka oli aikuisuudesta lähtien viime vuoden maaliskuuhun. Jo on aikakin kesälomalle. Nauttii varmasti nyt palkkatyöläisenä palkkatyöläisen eduista ja niin pitääkin.
 13. Musiikista. Kuten https://www.youtube.com/embed/ZMzBrarqlGA”>Roope Salminen & Koirat.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

6 thoughts on “Minä nautin

 1. Mä yllätyin tuosta musiikkiosiosta 😉
  Vaikka kyllä mustakin RoopeSalminen&Koirat on aivan huippuhyvän fiiliksen tuovaa musaa ja joskus musiikin ei tarvitse mitään muuta tuottaakaan kuin huippufiilistä ❤

  Tykkää

 2. Toi Mortti on kyllä huvittavan näköinen punaisessa jumpperissaan. 🙂 Tulen joka kerta hyvälle tuulelle, kun näen kuvan siitä villapaita päällä.

  Maailmassa on paljon asioita, joista voi ja kannattaa nauttia. Jatkuva joka asiasta marmattaminen ja nariseminen on ihan oman ja toisten ajan tuhlausta.

  Tykkää

  1. Mortti on aika hauska ja onneksi sattui löytymään edullisesti hänelle paita. Se tykkää siittä itsekin paljon.
   Marmattaminen aiheuttaa itsellekin huonon ja negatiivisen olon, sitä ei varmaan kaikki marmattajat edes tajua.

   Tykkää

 3. Niin samaa mieltä monesta kohdasta! Pienet ilot on parhaita. Kahvista ja koiran kanssa lenkkeilystä oon nauttinu tänään ja ne onkin jo aika suuria iloja oikeastaan! 🙂

  Ostin sun jonkun blogitekstin perusteella Arvid Nordquistin kahvia ja vitsi on hyvää! Kiitos vinkistä.

  Tykkää

  1. Pienet ilot on oikeesti parhaita jotka sitten kuitenkin ovat niitä suuria. =) Hyvä, että ostit sitä kahvia. Mun ei tee muuta enää mieli ostaakaan.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s