No emmänyt tiedä

Emmäätiä voinks mää tulla mukaan, oon niin hidas juoksuharrastelija.

Mää oon vaan tämmönen tavallinen kuntoilija. Te kaikki muut ootte niin hyviä ja voimakkaita.

No mulla on maastavedossa painoa vain viisi kiloa, tämmönen epäonnistunut nössykkä mää oon.

Mää nyt oon vaan tämmönen vässykkä itseni vähättelijä.

No emmänyt tiedä, tämmönen puutarhajyrsin.

Haastan kaikki mukaan lopettamaan itsensä vähättelyn. Itte oon mukana ensimmäisenä. Samalla viivalla tässä ollaan muitten kanssa, yhtä arvokkaita ja onnistuneita ihmisiä.

Rinta rottingille ja leuka pystyyn, parhaita ollaan! Hyvä me ja erityisesti hyvä minä!

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

2 thoughts on “No emmänyt tiedä

  1. Iso peukku tälle!

    (Mutta emmää silti tiiä meneekö mun tentti läpi, kun oon tällänen raukka, joka ei kunnolla keskity lukemaan, vaan koko ajan kone availee kaikkia faceja ja blogeja ja vaikka mitä ja uudet avautuneet sivut peittää alleen ravitsemussuosituksien sivut. Että jos sitte kummiskin vasta uusintatentissä tammikuussa pärjäis. Mutku sitku.)

    Tykkää

    1. =) Toivottavasti tentti meni hyvin. Se on kyllä jotenkin ärsyttävää jos kaikki hokee, että hyvin se menee hyvin se menee. Mistä perhanasta sen voi etukäteen tietää meneekö joku tentti tai juoksu hyvin. Ei ne aina mee. =D

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s