Aina kolmen porukassa salilla

Me ollaan käyty nyt syyskuusta lähtien kuntosalilla kolmistaan eli härre, Teija ja mää. Ystävä teija on juuri hän joka kesälla aloitti juoksuharrastuksen mun avustuksella ja juoksu jatkuu edelleen. Hän juoksee keskimäärin 3 kertaa viikossa ja seuraava tavoite on asetettu ensi kevääksi puolimaraton (21,1 km). Tapahtuma jossa tuo juostaan on näillä näkymin Helsinki City run ja aion itsekin mennä sen vetäisemään.

Tämän vuoden juoksujuttuja Teijalla on peruskestävyyden kehittäminen. Eli pääasiassa ihan peruslenkkiä ihan rauhallisesti välillä mäkisemmässä ja välillä vähän vähemmän mäkisessä maastossa. Se on parasta hänelle nyt, välillä voidaan tehdä jotain reippaampaa juttua kuten käydä kapuamassa Pispalan portaita isolla sykkeellä. Kerran jo käytiin. Ensi vuoden puolella sitten alkaa harjoittelu tähtäimenä puolimaraton ja siihen mietitään sopiva ohjelma.

malliasiakas06

Mutta siis syyskuun alusta ollaan tosiaan käyty kuntosalilla treenaamassa. Ryhtiä parantamassa, lihasta kasvattamassa, ja lihaksiston kunnosta huolta pitämässä.

Ohjelma on ollut koko ajan sama ja siihen kuuluu:

Huolellinen alkulämmittely, saksauskyykky, penkkipunnerrus, ylätaljaveto eteen, pystypunnerrus, hauiskääntö, selän ojentajat lattialla tai selkäpenkissä, vatsoja milloin mitenkin.

malliasiakas05

Treeniohjlemamme on ollut loistava, siittä tykkäävät kaikki. Vaikka Teija on aloittelija kuntosalilla tämmöiset vapailla painoilla tehtävät liikkeet ovat sopineet hänelle hyvin varsinkin kun alusta asti ollaan härren kanssa oltu apuna ja tukena ja valvottu liikeratoja. Sitä paitsi Teija joka on harrastanut telinevoimistelua nuoruudessa ottaa saliliikkeitten liikeradat hetkessä haltuun. Viimeistään toisella kerralla liikettä tehdessä liikerata on hallussa täydellisesti. Voimistelijat ovat sellaisia, kehonhallinta on siellä takaraivossa ja jossain syvällä sisimmässä vaikka ei olisi vuosikymmeniin liikkunut. Niin olen opiskellut ja käytäntö Teijan kanssa on sen toteen näyttänyt. Ihan mahtavaa, olen tosi onnellinen Teijan puolesta.

malliasiakas04
Pystypunnerrus 4 x 10. 17,25 kg.

Sali jossa käydään on Tampereella Tammelassa Citysali. Ahdas. Mua on kyllä alkanut kiinnostaa Pirkkalaan avattu uusi kuntosali jonka varmasti joku kerta menen katsomaan ja kokeilemaan. Se on Training Club Pirkkala.

malliasiakas03
Penkkipunnerrus 3 x 10. 27,5 kg. Entisenä ja ihan pikkasen nykyisenä selkävaivaisena mun on helpompi maata selällään kun jalka tai jalat ovat penkillä.

Kohtapuoliin alan miettiä meille uutta saliohjelmaa, viimeistään tämän kuun jälkeen on aika vaihtaa liikkeitä sillä silloin ollaan vatkattu tätä samaa jo kolmisen kuukautta.

malliasiakas02
Mun treenikaverit.

Salitreeni on mukavaa ja nyt kun opiskelen liikuntaa niin se kiinnostaa entisestään ja eri tavalla. Mulla on tämä viikonloppu taas koulutusviikonloppu ja oon paahtanut viime viikot oppimateriaalia lukien ja yrittänyt sisäistää aivan valtavasti tietoa. En todellakaan tiedä miten mun ensimmäinen näyttökoe joka sisältää sekä käytäntöä että teoriaa menee sillä tuntuu, että kaikki lukemani ja kokemani tieto ja taito vaan pyörii tuolla pään sisässä. =D

malliasiakas01
Välillä kokeillaan bonuksena jotain uutta liikettä.

Nii ja sekin vielä, että olen innostunut ravitsemuksesta entistä enemmän ja haluan jatkossa sitä opiskella paljon paljon pidemmälle. Haluan olla oman itteni maailman paras ravitsemuksen osaaja. =)

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

4 thoughts on “Aina kolmen porukassa salilla

  1. Hei, onko joku katsonut sinun yläselän liikkuvuutta? Näyttää, että siinä olisi jotain vajavuutta. Silloin ylöstyönnöt vaatii hiukan liikeratojen avauksia ennen treeniä. Kai maar sinulle tuttuja asioita?

    Tykkää

  2. Jep oot oikeassa, yläselän liikkuvuudessa ja selän kierrossa on tällä hetkellä vajavuutta ja se ärsyttää kyllä. Yritän hoitaa sitä kuntoon parasta aikaa.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s